Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt, és nem sikított

Forrás: Just Creative -
Vajna Timi kamionverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt, és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.

Vajna Timi először Kiss Norbi, Európa-bajnok kamionsofőrt szelídítette meg kedves mosolyával, majd ezer lóerőt gyűrt maga alá, nem is akárhogyan. Vagányan driftelt, pörgött, pont úgy, ahogy pár perccel korábban az autóversenyző mutatta neki. Egyáltalán nem félt, sőt!

Forrás: Just Creative

„Nagyon nagy élmény volt ekkora monstrumot vezetni. Arra készültem, hogy végig fogom sikítani az utat, de ez nem történt meg. Elszállt a félelmem, és bátran nyomtam a gázt, drifteltem” – mesélte nevetve az első élményei után Timi, aki ez után ki nem hagyná szeptember 5-én, huszonöt év szünet után a mogyoródi versenypályán újra megrendezett kamionversenyt.

„Már nagyon fiatalon érdekeltek az autók, korán a sebesség megszállottja lettem.17 évesen megszereztem a jogsit, és azóta megállíthatatlan vagyok. Vagány sofőrnek tartom magamat, szeretem a határaimat feszegetni. Azért jók ezek a zárt pályás lehetőségek, mert itt ki tudom próbálni a határaimat. Valahogy nincs félelemérzetem, de természetesen a közlekedési szabályokat nem hágom át” – magyarázta Timi, aki lazán elvezetett egy hatalmas kamiont.

Szulák Andrea lánya tiszta anyja lett!http://www.life.hu/sztarok/20150729-igy-moziztak-egyutt-a-sztarok-es-gyermekeik.htmlHatalmasat nőttek a sztárgyerekek, így Szulák Andi lánya, Rozina is, aki egyre jobban hasonlít az anyukájára. Hogy mennyit fejlődött a többi sztár gyermeke, egy nyáresti mozizáson kiderült!TV + SztárokOrigoDukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigoVéget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Tragédia érte a Hungary's Got Talent zsűritagját, Horgas Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-tragedia-erte-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjat-horgas-esztert.htmlFájó szívvel lép estéről-estére színpadra Horgas Eszter, akinek hamarosan a Hungary's Got Talent zsűrijében is helyt kell állnia. Elvesztette egyik imádott családtagját, Rézit.TV + Sztárok--Rárepültek a celebek Jenson Buttonrahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rarepultek-a-celebek-jenson-buttonra.htmlA sármos Forma-1-es versenyző, Jenson Button kedvéért több közismert hazai sztár is megjelent egy belvárosi pubban. Mindenki szelfizni akart a pilótával!TV + Sztárok--A nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.