Nem fogod kitalálni, mivel lepi meg Timi Andy Vajnát!

<p>Fotó: Zsigmond László/Life</p> -
Vajna Timi meglepetés ajándék madár Andy Vajna majom születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton lesz Andy Vajna 71. szülinapja. Felesége, Timi elmesélte, hogy a tavalyi hatalmas partit nagyon nehéz volt titokban tartania, és reméli, hogy az idén nem bukik le az ajándékkal.

Vajna Timinek nemrég extrém kalandban volt része, hiszen kipróbálta magát kamionversenyzőként. A különleges program után Timi elárulta, férjét milyen meglepetéssel lepi majd meg születésnapján.

„Állandóan azt mondja, hogy szeretne egy majmot, vagy madarat. A majmot azt nem szeretném, de egy beszélő madárral meglepem" – mondta Timi.

Hajas Lászlót különleges ajándékkal lepte meg lánya

Ha kíváncsi vagy, milyen pazar ajándékot kapott a sztárfodrász kattints a Life.hu cikkére.
Pályát módosít Dukai Regina? Új munkakörben bizonyít a dögös modell: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-dukai-regina-modell-uj-munkakorben-mutatkozott-be-es-festonek-allt.htmlFestőnek állt a modell, aki egy vicces fotón mutatta meg, milyen amikor neki kell kipingálnia a lakást.TV + Sztárok--Gondoltad volna? 60 éves lett Joshi Bharathttp://www.life.hu/sztarok/20150731-joshi-bharat-kerek-evfordulot-unnepel-hatvan-eves-lett-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető úgy véli, azért nem látszik rajta a kora, mert "nem cipel hülyeségeket".TV + Sztárok--Óriásplakáttal lepte meg lánya Hajas Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-hajas-laszlot-mesterfordraszt-draga-es-meghato-ajandekkal-lepte-meg-lanya-meghozza-egy.htmlA sztárfodrászt születésnapjára egy egyedi óriásplakáttal lepte meg Orsi. Laci nagyon meghatódott az ajándéktól, ami mellett először sikerült elszáguldania.TV + Sztárok--Csúnyán lehúzták Kökény Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-kokeny-attilat-a-tv2-megasztar-enekeset-nyaralasa-alatt-olaszorszagban-csunyan-lehuztak-penzzel.htmlA zenész nyaralása alatt járt pórul, pedig csak egy kávét szeretett volna meginni, amiért hatalmas összeget számláztak ki neki Olaszországban.TV + Sztárok--Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek című műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoKárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijárahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-voksan-virag-modell-bugyija-irant-erdeklodott.htmlA Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.