Csúnyán lehúzták Kökény Attilát

TV2 Olaszország Kökény Attila pénz énekes
A zenész nyaralása alatt járt pórul, pedig csak egy kávét szeretett volna meginni, amiért hatalmas összeget számláztak ki neki Olaszországban.

Kökény Attila elmesélte, hogy csodás élmények érték nyaralása közben, leszámítva egy drágára sikeredett kávézást, ahol már azzal negyven eurót költött, hogy csak leült a családjával, ugyanis a számlájára automatikusan rákerült családtagonként a szervizdíj és a zenészek borravalója.

„Ha leülök valahova, szól a zene és úgy döntök, akkor adok a zenésznek pénzt, az rendben van. De, ha leülök és úgy indul a számlám, hogy 6 Euró fejenként a zenészeknek és 15 Euró a szervízdíj, az egy picit sok" – mesélte Attila.

Újra együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoMeryl Streeppel fotózkodott D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20150729-meryl-streep-vilaghiru-szineszno-csillagaval-fotozkodott-d-toth-kriszta-musorvezeto.htmlA közös fotó ugyan csak félig-meddig valósult meg, de a műsorvezető így is vidáman mosolygott amerikai kalandján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--Várkonyi Andrea életveszélyes kalandokat élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-varkonyi-andrea-tv2-hiradosa-eletveszelyes-kalandokat-elt-at-venezuelaban.htmlVenezuelában pihent a gyönyörű híradós, aki különleges kalandokba bonyolódott az esőerdőben.TV + Sztárok--Hoppá! Palvin Barbi újabb szupersztár oldalán szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-palvin-barbara-es-adrian-grenier-kozos-foton.htmlPalvin Barbit már nem először láthatjuk Adrian Grenier, a Törtetők sztárjának oldalán...TV + Sztárok--Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.