E-mailben mondott fel Xantus Barbara

Forrás: Facebook/Fem3Café -
színésznő Bánfalvy Ágnes Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul, e-mailben mondott fel a Bánfalvy Ágnes és férje, Horváth Csaba által vezetett stúdiószínházban Xantus Barbara. 

A Borsnak Horváth Csaba rendező producer nyilatkozott: "Valóban kaptam Barbarától egy felmondó e-mailt. Még nem volt módunk átbeszélni a történteket" – mondta, és hozzátette, hogy sajnálja Xantus távozását, de azonnal megoldották a helyettesítését.

Forrás: Facebook/Fem3Café

A napilap arról is ír, hogy a színésznő egyik barátja aggódik Barbaráért. "Gyakorlatilag állandósultak az érzelmi kitörései, nehezen lehet szót érteni vele. Mi sem értjük, miért mondott fel, hisz megbecsülték a munkáját (...) Félünk, hogy kicsúszik a lába alól a talaj" – árulta el.

Xantus Barbara nem kívánt a Borsnak nyilatkozni.

Fiatal szerelmével is szakított

A színésznő alig egy hónapja az RTL Klub Reflektor magazinjában mondta el, hogy a kapcsolatának vége: "Szemem nyílik már arra, hogy rájöjjek, mi igaz, mi nem. És ez végül nem lett igaz. Könnyen lépek túl rajta, mert én most már az igazira kiéleztem a szememet, és fel tudom ismerni" – magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.