Az RTL Klubhoz igazolhat Berki és Hódi Pamela

Forrás: Baksa Norbert -
Hódi Pamela Celeb vagyok ments ki innen RTL Klub Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt beszélik, a Celeb vagyok...!-ban tűnnek fel majd

A Bors információi szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela újra képernyőre kerülnek. Igaz, nem a TV2, hanem az RTL Klub műsorán. A lap úgy tudja, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelnek majd, egyik turnusban Krisztián, a másikban Pamela.

Forrás: Baksa Norbert

Egy másik bennfentes tudni véli, hogy Berki már javasolta a TV2-nek, hogy bontsanak szerződést, ugyanis nincs ínyére, hogy a semmiért tesz zsebre még mindig fizetést.

"Szerződésekről az azokban foglalt titoktartási kötelezettség miatt nem adhatunk tájékoztatást. Annyit elmondhatunk, hogy a TV2 egyik szerződtetett képernyőse sem jelezte, hogy konkurens csatornához köthető műsorban kívánna megjelenni" - nyilatkozta a TV2.

"Hollywood üdvöskéi boldogok lennének, ha ennyit írnának arról, hogy épp melyik stúdió vette meg annak a filmnek a jogait, amelyben szerepelnek. Ők sem kötelezik el magukat kizárólag egy helyen. Vagy itt van a foci. Ott csak augusztus 31-én záródik az átigazolási piac. Addig talán engedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, milyen mezben futok ki a pályára. Klasszis futballisták se húzzák le az egész pályafutásukat egy klubnál. Egy dologhoz lojálisak, a focihoz. Én is egy dolog iránt vagyok elkötelezett, ez nem más, mint a nagybetűs szórakoztatás" - tette hozzá Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.