Sziget Fesztivál tagadás exbarátnő Sziget2015 szerelem Zimány Linda Kedves Ferenc Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfocista - aki egyébként a modell exkedvese - mosolyogva közölte a Sziget Fesztiválon, hogy nem ismeri sem a modellt, sem új párját, Kedves Ferencet.

Pár éve még hatalmasnak vélt szerelem lángolt a sztárfocista és Zimány Linda között, ám most, hogy a modell új milliárdos oldalbordájaként tündököl, úgy tűnik, Dzsudzsák letagadja őt – írja a Bors.

Forrás: Life.hu

Az egykori szerelmespár mindkét tagja felbukkant a Szigeten, ráadásul egyszerre, egy helyen, mégsem vettek tudomást egymásról. A lap munkatársa Balázstól megkérdezte, mit szól ahhoz, hogy exbarátnője most Kedves Ferenc oldalán találta meg a boldogságot. Beszédes választ kapott:

„Nem is ismerem őket" – vetette oda mosolyogva a sztárfocista, aki láthatóan kerülte a szőke modellt, de ez egy cseppet sem befolyásolta hangulatát, barátaival jól szórakozott egész este. A feszültség azonban láthatóan ott van kettejük között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.