Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabit

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
családjog jogász Völgyesi Gabi ügyvéd zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. 
A nő családjogi ügyben kereste fel Gabit, aki idő híjján nem tudta az ügyet elvállalni. Ezek után a visszautasított nő levélben kezdte zaklatni Völgyesit, obszcén kifejezésekkel illette.
Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella
"Nemrég levélben fordult hozzám egy nő családjogi ügyben. Igen szerteágazó problémája akadt, amelyben azon kívül, hogy meghallgattam, és ajánlottam magam helyett egy a témában igen jártas kollégámat, nem tudtam segíteni. Elkezdett obszcén szavakkal és kifejezésekkel teli trágár leveleket írogatni, és hetek óta azzal fenyegetőzik, hogy beperel. Sajnos nem találtam jobb védekezési módot, mint hogy hallgatásba burkolóztam, és egyáltalán nem reagálok a zaklató leveleire."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.