dubajozás Dopeman VlogOli vlogger vlog Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli ezen a héten is kifaggtatta a fiúkat és a lányokat az utcán, és kiderítette, mit jelent szerintük a dubajozás, illetve ők vállalnának-e ilyesfajta munkát.

Természetesen szó esett Dopemanről is, aki ugyan Dubajban van, de más okból, mint amiért a lányok szoktak oda utazni. Egy kis extraként amatőr zenei produkciót is láthatsz az alábbi videóban.

Íme!

Erdélyi Mónika újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-erdelyi-monika-ujra-kepernyore-kerul.htmlÚj műsorvezető-társat kap Joshi Bharat, Czippán Anett és Váczi Gergő.TV + SztárokOrigoJessz! Pumped Gabo már a tévében is riszálhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-pumped-gabo-reklamban-szerepel.htmlNem gondoltuk, hogy valaha le kell majd írni ezt a mondatot: Pumped Gabo egy tableten internetező kisfiú mellett tolja a táncfigurákat.TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Nagy Feró: "A sört felelősséggel kell fogyasztani, nem úgy, hogy beb*szunk, mint állat"http://www.life.hu/sztarok/20150827-a-life-hu-riportere-nagy-ferot-faggatta-egy-sorgyarban.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Nagy Ferót kísérte el egy sörgyárba. TV + Sztárok--Felismered, melyik hazai celeb van a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150824-gyerekkori-kepet-posztolt-molnar-aniko.htmlGyerekkori fotót posztolt magáról a celebnő. Te felismered, ki a cuki, parókás kislány a képen? TV + Sztárok--Így kérjük David Beckhamet a hálószobánkbahttp://www.life.hu/sztarok/20150822-david-beckham-alszik-egy-faraszto-nap-utan.htmlA gyerekekkel töltött fárasztó nap után David Beckhamet elnyomta az álom.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.