Szomorú hír: Daniel Craig nem kocsmázhat többé

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole -
ital kocsma Daniel Craig italozás alkohol iszogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világszerte ismerik, nők milliói rajonganak érte és többek közt James Bond bőrébe is belebújhatott. A világhírnév minden előnye mellett Dnaiel Craignek ugyanakkor valami olyanról kellett lemondania, ami a mai napig hiányzik neki. 

A nagy csillogás ellenére nem lehet könnyű a világsztárok élete, amely gyakran sok lemondással jár. Remek példa erre Daniel Craig – szerencsétlen színész ugyanis, amióta eljátszotta James Bond szerepét, búcsút inthetett egyik kedvenc időtöltésésnek, a kocsmázásnak.

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

"Szeretek esténként betérni egy-egy kocsmába és iszogatni, emellett szeretek új helyeket felfedezni és ismerkedni, ennek azonban már vége. Gyászolom az életem ezen részét" – mondta a színész a DuJour magazinnak.

Antonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?http://www.life.hu/sztarok/20150828-antonio-banderas-divattervezonek-tanul-a-central-saint-martins-iskolaban-londonban.htmlMegdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. TV + Sztárok--Micsoda bakiparádé - Őrülten vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-baki-video-orulten-vicces-jelenetek.htmlMindenkivel előfordult már, hogy nem úgy sikerült kiviteleznie bizonyos dolgokat, ahogyan elsőre eltervezte. TV + Sztárok--Mit szólnál, ha Kedves Ferenc megkörnyékezne?http://www.life.hu/sztarok/20150821-voxpop-az-utca-emberenek-velemenye-kedves-ferencrol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Kedves Ferenc volt a központi téma. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator és ByeAlex együtt kalandoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20150809-egyutt-kalandozik-cinthya-dictator-es-byealex.htmlEgyütt csapatta a két hazai híresség, akik hatalmas napszemüvegek mögé rejtették arcukat, így kirándultak egyet. TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Király Linda lefogyott, most már túl szexi"http://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo-iszak-eszti.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKoós János nem látogatja legjobb barátja, Bajor Imre sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-koos-janos-tancdalenekes-mar-nem-apolja-a-kapcsolatot-baratja-bajor-imre-felesegevel.htmlAnnak ellenére, hogy a legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.