Hungary's Got Talent American's Got Talent Freelsuion Dance Company szavazat tehetségkutató döntő tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Freelsuion Dance Company csapata magyar idő szerint jövőhét kedd hajnalban legújabb műsorával lép színpadra az American's Got Talent-ben, ahol a legjobb 10 közé jutás a tét.

Magyar formáció még nem ért el ilyen sikereket amerikai tehetségkutató műsorban. A csapat már most elnyerte a Best Dance Act című megnevezést, hiszen már csak ők az egyetlen, még versenyben lévő táncos produkció.

Papp Tímea koreográfus és a grafikus csapat megfeszített tempóban készül a mostani előadásra. Óriási szükség lesz a szavazatokra, hiszen a nézők kezében a döntés. Eddig is arról volt ismert és a műsor során is annak köszönhette rendkívüli sikerét a társulat, hogy minden alkalommal valami különleges vizuális élménnyel lepte meg a közönséget és a zsűrit. Kíváncsian várjuk, hogy most mivel rukkolnak elő a nagyérdeműnek és csütörtökön már kiderül, hogy izgulhatunk-e értük a mindent eldöntő fináléban.

Hamarosan indul a Hungary s Got talent

Az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – nézd meg őket a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.