Ezek megőrültek! (vetélkedő) szerződés VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra tűnnek fel az RTL Klub sztárjai a konkurenciánál, a TV2-nél. Aleska Diamond és VV Éva mellett VV Aurelióra is igényt tartott volna a csatorna, de ő nem mehetett. 

Imádja a képernyőt, mégsem került az őszi műsorok egyikének sem a közelébe, legfeljebb mint néző. Aurelio vicces karakterét pedig szívesen elnézegettük volna valamelyik celebekre építő szórakoztató műsorban, de nem szerepelhetett. Információink szerint saját csatornája, az RTL Klub nem számolt vele, a konkurencia pedig nem kapta meg.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Hálás vagyok az RTL Klubnak azért, amit tőlük kaptam, de szerettem volna ismét szerepelni egy műsorban. Hívtak a TV2-be, de érvényben lévő szerződésem van még pár évig a felfedezőimmel, így nem engedtek át. A konkurencia főműsoridőben foglalkoztatott volna, és sajnos helyette az RTL-nél nem kapok semmit. Imádtam volna az "Ezek megőrülteket", az én műfajom a szórakoztatás, de ez a lehetőség elmaradt. Szerencsére nincsenek anyagi problémáim, nem azért szerettem volna képernyőre kerülni, hogy meg tudjak élni" – bosszankodott Aurelio. A szerencse azonban mellé szegődött: pár hete az egykori valóságshow-sztár nyert a totón 2,2 millió forintot, egyedüliként ő tippelte meg jól az összes futballmeccs végeredményét.

„Persze örültem a pénznek, de még a korábbi nyereményemből is maradt, nem éltem fel. Dolgozom is, ugyanúgy autókkal foglalkozom, mint korábban. Mióta ismert lettem, több feladatot is bíznak rám, havonta többször kimegyek külföldre gépkocsiért. Az anyagi dolgok miatt nem idegeskedem, csak azért, hogy más látható a tévében helyettem” – nevetett a fiú, akire időközben a szerelem is rátalált.

Az új barátnőm szekszárdi, így most pár hónapra hazamegyek, hogy minél többet tudjak együtt lenni vele. Imádok otthon lenni, nemrég elkészültünk a házfelújítással, apám pedig egyedül van, örül a társaságomnak. Domival jól megvagyunk, szerelmes és boldog vagyok."

Megkérdeztük az RTL klubot, miért nem mehetett Aurelio a konkurenciához:

"Aurelio a Való Világ megnyerése után számtalan lehetőséget kapott tőlünk, szerepelhetett például a nagyon sikeres Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadában, ezenkívül a Fókusz, a Reflektor és a 8:08 – Minden reggel című műsorunkban is gyakori vendég. És az sem elhanyagolható tény, hogy élő szerződése van velünk, és a lojalitásáról is biztosított bennünket. Így a kérdés inkább az, miért is kellene ezek fényében elengednünk?" – válaszolt a kérdésünkre Pécsi Norbert sajtókapcsolati vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.