VV Dennis nem bánja, hogy megszabadult Fannitól

VV Dennis féltékenység VV Fanni szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: a Való Világ szerelmespárja, VV Fanni és VV Denis szakítottak. 

Eddig keveset tudhattunk a pár szakításának főbb okairól, most viszont Dennis tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén vallott egykori szereleméről. A pár férfi tagja Facebookon jelentette be a kapcsolat végét, most pedig érzéseiről nyilatkozott az egyik kereskedelmi csatorna műsorában.

"Legfőképpen azzal vádolt Fanni, hogy én állandóan megcsalom, meg hogy nem őszinték az érzéseim felé. Ez totál megmérgezte a kapcsolatunkat. Meg az is, hogy nem nagyon tudtunk együtt lenni, és ő ezt is sérelmezte. Az is baj volt, hogy nem tudok kivenni egy albérletet. Mindezt azért, mert vele terveztem a közös jövőnket, de ez is fuccsba ment. Fanni nem talált munkát, otthon van Martonvásáron, szóval nem igazán tett ezért a kapcsolatért" - nyilatkozta a Reflektornak Dennis, aki ma már örül, hogy megszabadult Fannitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.