Görög Zita: Az új szerelem bátorságot adott, levágattam a hajamat

frizura Görög Zita haj levágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita megújította külsejét, levágatta évek óta hosszan hordott haját. Bár posztolt képet új frizurájáról, mi élőben is megcsodálhattuk.

Görög Zita ragyog, és nem csak a szerelemtől. Már régóta tervezgette, most viszont meglépte: megszabadult hosszú, barna hajától, ami az elmúlt években sikeres modell- és televíziós karrierjében is végigkísérte.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Egyre bátrabb vagyok a külsőmmel kapcsolatban. Korábban is megfordult a fejemben, hogy változtatnék, de a szerződések miatt ezt nem tehettem meg. Amikor ezek a profi modellszerződések lejártak, akkor születtek meg a gyermekeim, így utána nem a saját külsőm és életem került az előtérbe, hanem a gyerekeim. Most viszont lett időm és kedvem is játszani ezekkel a dolgokkal, és rá is kaptam az ízére" - árulta el Zita, aki több lépcsőben kurtította meg haját.

Három körben vágattam le, mire Zsidró Tomival megtaláltuk ezt a formát. Egyre rövidült, amit kicsit sem bánok. Egyáltalán nem volt fura, nem hiányzik a hosszúsága, hiszen szinte mindig felkötve hordtam. Pár hónapra póthajat kaptam, amit nagyon is élveztem, de most erre volt szükségem. Tomi, a párom nem ragaszkodik a hosszú hajhoz, ő a személyiségembe szeretett bele, nem a külsőmbe. Ebből is merítettem a bátorságot, mert mellette bármilyen külsőm lehetne " - nyilatkozta a Trendmánia műsorvezetője.

Szerinted hogy áll neki az új frizura?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.