Csobot Adél meglepő kijelentést tett SP-ről

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo -
Csobot Adél meglepő Sztárban sztár Éder Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készülnek a Sztárban sztár versenyzői  a vasárnapi megmérettetésre. A TV2 kamerái elkísérték őket a próbákra.

Csobot Adél Éder Krisztián, azaz SP bőrébe bújik vasárnap a Sztárban sztár színpadán, ennek kapcsán egy igazán meglepő kijelentést tett... Elárulta, hogy nem rajongott az énekesért.

Nézd meg, hogyan készülnek az énekesek a vasárnapi fordulóra!

Eggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-eggyel-tobben-lettek-som-balogh-edinaek-egy-menhelyes-kutyus-fogadtak-orokbe.htmlSom-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor sírt Vitray Tamás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151022-friderikusz-sandor-sirt-vitray-tamas-miatt.htmlFriderikusz Sándor és Vitray Tamás közel 40 éve ismerik egymást. Több évtizede tart közöttük egy adok-kapok, Vitray néhány napja olyat kérdezett, amin mindenki elcsodálkozott. TV + Sztárok--Íme, a hét legcukibb fotója a szombati Hungary's Got Talentből!http://www.life.hu/sztarok/20151021-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-benn-egy-kislannyal-interjuzott-sebestyen-balazs-es-dombovari-istvan.htmlA különleges tehetségeket felvonultató show-ban ezúttal egy csöppség tűnt fel, akitől a műsorvezetők is elolvadtak. TV + Sztárok--Fenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"http://www.life.hu/sztarok/20151021-fenyo-ivan-szinesz-uj-filmje-a-veszettek-bemutatojan-meselt-arrol-hogyan-lehet-a-noknek-a-kozelebe.htmlA színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart. TV + SztárokOrigo„Viktor hangja mennyei!" - Király Viktorról áradoznak külföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktor-enekesrol-aradoznak-kulfoldon-is-az-amerikai-the-voice-kapcsan.htmlNem csupán az amerikai The Voice zsűrijét nyűgözte le a tehetségkutató műsor egyetlen magyar versenyzője, hanem az internet népét is. A Life.hu kiderítette, mit gondolnak Király Viktor tehetségéről és hangjáról külföldön. TV + SztárokOrigoTóth Gabi újra megszólalt Kovács Kati-ügyben: "Nem jött el, hát nem jött"http://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-sztarban-sztarban-kovacs-kati-dalat-adta-elo-az-enekesno-nem-volt-kivancsi-ra.htmlMint ahogyan azt megírtuk, Kovács Kati nem ment el a Sztárban sztár műsorába megnézni Tóth Gabit sőt, utána sem nyilatkozott az énekesnő produkciójáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.