Nézd meg Nótár Mary egymillió forintos kutyáját!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kutya egymillió kedvenc pomerániai törpespicc Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon régóta vágyott egy kutyusra. Puszi egy pomerániai törpespicc, ez a fajta egyre népszerűbb a sztárok körében, ilyenje van például Gwen Stefaninak és Sarka Katáéknak is.

Mary új kedvencének az ára nem ritkán az egymilliót is elérheti, de „már" hétszázezer forintért is lehet kapni.

"A családom meglepődött, amikor mondtam, hogy a vágyam egy kiskutya. Sosem mondtam le róla és most meg is szereztem. Ahova tudom elviszem magammal, így nem kell nélkülöznie a gazdiját" – magyarázta Mary.

Eggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-eggyel-tobben-lettek-som-balogh-edinaek-egy-menhelyes-kutyus-fogadtak-orokbe.htmlSom-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor sírt Vitray Tamás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151022-friderikusz-sandor-sirt-vitray-tamas-miatt.htmlFriderikusz Sándor és Vitray Tamás közel 40 éve ismerik egymást. Több évtizede tart közöttük egy adok-kapok, Vitray néhány napja olyat kérdezett, amin mindenki elcsodálkozott. TV + Sztárok--Daniel Radcliffe részegen forgatta a Harry Pottert http://www.life.hu/sztarok/20151022-daniel-radcliffe-ittasan-forgatott-tobb-harry-potter-jelenetet-a-sztar-most-vallott-errol.htmlA gyermekként világsztárrá váló színésznek az elmúlt években sokszor az alkohol jelentette a legnagyobb támaszt, ám mára sikerült legyőznie a függőségét, és mértékkel fogyaszt. TV + Sztárok--Ígéretet tett Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-igeretet-tett-liptai-claudianak-gesztesi-karoly-hogy-fel-evig-piihen.htmlElőbb a Karinthy Színház Csalogány családjában, a múlt héten pedig a Grease premierjére kellett beugrók keresni Gesztesi Károly helyett. A színész egészségügyi okokra hivatkozott, amelynek következtében látásproblémákkal küzd. Mindeközben az Estére szabad a kecó, avagy londoni szextett című darabban hétfőn és kedden is színpadra lépett. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi újra megszólalt Kovács Kati-ügyben: "Nem jött el, hát nem jött"http://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-sztarban-sztarban-kovacs-kati-dalat-adta-elo-az-enekesno-nem-volt-kivancsi-ra.htmlMint ahogyan azt megírtuk, Kovács Kati nem ment el a Sztárban sztár műsorába megnézni Tóth Gabit sőt, utána sem nyilatkozott az énekesnő produkciójáról. TV + SztárokOrigoFenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"http://www.life.hu/sztarok/20151021-fenyo-ivan-szinesz-uj-filmje-a-veszettek-bemutatojan-meselt-arrol-hogyan-lehet-a-noknek-a-kozelebe.htmlA színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.