Összezárva Friderikusszal luxus Rubint Réka drága Friderikusz Sándor táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor a közösségi oldalakra feltöltött, luxustárgyakról készült képek kapcsán tette fel a kérdést vendégének. "Milyen életfilozófia az, amely a vagyonát teszi ki a kirakatba?"

Amikor Friderikusz kérdőre vonta, hogy miért teszi ki drága luxustáskáját a közösségi oldalára, Rubint Réka elgondolkodott. „Nagyon jól élünk, de sokat dolgozunk érte. Ez a táska nem kerül több százezer forintba, és a barátnőmtől kaptam. Nem azért tettem fel, hogy hencegjek vele" – mondta Réka.

Olvadás a köbön! Ő a tehetségkutatók legcukibb indulójahttp://www.life.hu/sztarok/20151022-czuczor-gidai-zsofia-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-legcukibb-induloja.htmlVarró Dániel egy bolondos versével áll a Hungary's Got Talent zsűrije elé az ötéves Czuczor-Gidai Zsófia. TV + Sztárok--Nézd meg Nótár Mary egymillió forintos kutyáját!http://www.life.hu/sztarok/20151022-megmutatjuk-notar-mary-enekesno-egymillio-forintos-kutyajat-a-pomeraniai-torpespiccet.htmlAz énekesnő nagyon régóta vágyott egy kutyusra. Puszi egy pomerániai törpespicc, ez a fajta egyre népszerűbb a sztárok körében, ilyenje van például Gwen Stefaninak és Sarka Katáéknak is.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖsszebújós szelfit készített Rubint Réka és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20151021-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-sarka-kata-modell-kozos-szelfin-tundokolt.htmlA fitneszedző és a modell barátnős fotón pózolt, és igazán jól mutattak egymás társaságában. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly megsértette Hujber Ferencet?http://www.life.hu/sztarok/20151026-gesztesi-karoly-szerencsetlen-beszolasaval-megsertette-hujber-ferencet.htmlGesztesi Károly igen szerencsétlen kijelentést tett a napokban, ezzel pedig vélhetően megsértette kollégáját, Hujber Ferencet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFélbeszakadt az Összezárva Friderikusszal forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20151026-felbeszakadt-az-osszezarva-friderikusszal-forgatasa-a-tv2-arpa-attila-otthagyta-a-studiot.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. TV + Sztárok--Peter Srámeknek még a nadrágja is Laár Andrásosan volt felhúzvahttp://www.life.hu/sztarok/20151025-peter-srameknek-meg-a-nadragja-is-laar-andrasosan-volt-felhuzva.htmlPeter Srámek produkcióját imádta a zsűri, ahogy a színpadon ülő élő makákót is, ami az Afrika című dalhoz járt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.