Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"

veszély forgatás Johannesburg Keresem a családom rablás Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére.

Lilu az elmúlt időszakban sokat utazott és Laostól kubáig bejárta a világot, hogy rokonaikat kereső embereknek segítsen. A műsorvezető a dél-afrikai Johannesburgba is ellátogatott – írja a hot!.

Lilu Johannesburgban Forrás: Facebook/Lilu

„Úgy érkeztünk meg, hogy a lelkünkre kötötték: a piros lámpánál se álljunk meg az autóval, mert könnyen kirabolhatnak bennünket. A reptérről befelé vezető autópályáról húsz percen át csak nyomornegyedeket láttunk. Forgattunk az utcákon is, és néha éreztük, hogy jobb, ha sietünk, mert furcsa alakok kezdtek szállingózni felénk, de alapvetően nem féltünk" – mesélte Lilu.

Singh Viki bepánikolt, 30 éves lesz és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--Növényi Norbert: Nem érte meg lemondani a családról a sportsikerekérthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-novenyi-norbert-nagypapa-lett-ugy-erzi-mem-erte-meg-lemondani-a-csaladrol-a-sportsikerekert.htmlHárom hónapja nagypapa lett Növényi Norbert. A birkózó olimpikon és MMA világbajnok nem hagyna ki egy napot sem úgy, hogy ne lássa unkáját. A családi otthon melege ma már elsőbbséget élvez az életét főleg a küzdősportnak szentelő birkózónál TV + Sztárok--Szabó Győző: „Volt, hogy egész hónapban 14 ezer forint volt a zsebemben"http://www.life.hu/sztarok/20151029-szabo-gyozo-szinesz-eleteben-volt-olyan-idoszak-amikor-naprol-napra-elt-keves-penzbol.htmlA sikeres színész sosem felejti el azt az időszakot, amikor napról-napra kellet élnie. TV + Sztárok--Visszaéltek Dobó Kata nevével – Milliókkal károsíthatták meg!http://www.life.hu/sztarok/20151029-dobo-kata-nevevel-egy-fogyasztotablettat-hirdeto-fantomceg-elt-vissza.htmlA színésznő tudta nélkül, a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát, ami miatt milliókkal károsíthatták meg. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMichael Jackson a halála után is milliárdokat keres http://www.life.hu/sztarok/20151028-michael-jackson-meg-ma-is-milliardokat-keres-o-lett-e-legjobban-kereso-enekes.htmlA popkirály ugyan már hat éve nincs közöttünk, mégis jócskán gyarapodott a bankszámlája az elmúlt években. A Forbes magazin összeállítása szerint 2015-ben ő volt a legjobban fizetett énekes. TV + Sztárok--Szorcsik Viki besokallt névrokona miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-szorcsik-viki-besokallt-nevrokona-szorcsik-h-viki-miatt.htmlElege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.