Kecskékkel próbál a köztudatba robbanni Fábry Pali bácsi

Forrás: RTL -
kecske Hungary's Got Talent X-Faktor Fábry Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé.

A kötéltáncos szakmával rendelkező Fábry Pál munkája során gyakran használt tüzes elemeket, így tavaly úgy gondolta, megbolondítja egy kicsit a produkcióját, és tűzet pisilő bábuval hozott nem kis frászt az X-Faktor stúdiójában ülőkre. Pali bácsi a tüzet pisilő bábuhoz tartozó kehelyben fellobbant lángot próbálta eloltani, de az a fújásra még inkább belobbant, és a karjára, valamint a színpadra csapódott. A tűzet végül a produkció egyik munkatársa oltotta el.

Forrás: RTL

A férfinek nem a tavalyi volt az első ilyen balesete, hét évvel ezelőtt egyszer már túlöntötte a benzint, akkor a haja gyulladt meg. Az tavalyi bakija után szívesen megpróbálta volna még egyszer előadni a számot, de arra már nem volt lehetősége, így idén az RTL Klub új showműsorában szeretne visszarobbanni a köztudatba – ha nem is szó szerint.

Forrás: RTL

"Most már több mint 65 éves vagyok, ő pedig a barátnőm, Pupu" – mutat a férfi a mellette lévő kecskebábra, akivel a produkcióját adja majd elő. "Pupuval három-négy hónapja kavarok, de már egy kicsit kacsingat a bakok felé." Pali bácsit egyébként egy élő kecske bébi is elkísérte a válogatóra. Rendhagyó produkciója a szombat est válogató adásban látható majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.