Nagyon kisimult a szülés után Pirner Alma arca - Fotó!

szelfi szülés Édes Élet Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonya múlt kedden hozta világra első gyermekét, Alent. A kisfiú születése óta Alma ritkábban posztol a követőinek, most azonban egy szelfivel lepte meg őket. 

A kismama igazán csinos, és kipihent a fotón, emelett tisztán látszik, hogy sugárzik a boldogságtól. Bár a babáról még nem kaptunk felvételeket, a rajongók hamarosan a TV2 képernyőjén láthatják a boldog családot az Édes Élet című műsorban.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Zimány Linda megvillantotta főzőtudását - Szerinte így kell kinéznie a lecsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-zimany-linda-egy-tal-lecsorol-posztolt-kepet-a-kommentelok-szerint-ez-nem-igy-nez-ki.htmlMegvillantotta főzőtehetségét Kedves Ferenc kedvese, aki egy tradicionális magyar ételt, lecsót készített - vagy valami olyasmit. TV + Sztárok--Brutális nyomás alatt vannak a Sztárban sztár dívái - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-a-sztarban-sztar-divai-kemenyen-gyakorolnak-a-hetvegere-kozos-szelfin-bolondoznak.htmlHétről hétre egyre több feladatot kapnak az énekesek az ország legnagyobb házibulijában, ahol vasárnapról vasárnapra elképesztő átalakulásokat láthatunk. Tóth Gabi, Csobot Adél, és Wolf Kati most bepillantást engedtek egy próbájukba. TV + SztárokOrigoCsúnyán átverte feleségét Johnny Depp - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-johnny-depp-ellopatta-a-felesege-autojat-csunyan-atveres-aldozata-lett-a-szineszno.htmlAmber Heard először nem fogott gyanút, és simán belesétált a csapdába. A színész egy műsor kedvéért húzta csőbe dögös színésznőt. TV + Sztárok--Horgas Eszternek udvarlója akadt a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-horgas-eszternek-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojaban-udvarloja-akadt-egy-tancos.htmlHorgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége. TV + Sztárok--Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"http://www.life.hu/sztarok/20151029-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-forgatasa-kapcsan-a-vilag-legveszelyesebb-varosaba-is.htmlLilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére. TV + Sztárok--Hoppá! Nádai Anikó megmutatta, hogy festett fénykorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-regi-fotot-posztolt-ami-meg-a-valovilagban-keszult-rola.htmlAz RTL Klub sztárja természetesen most is tökéletesen néz ki, de ezúttal azt is megmutatta, milyen volt, amikor azért küzdött, hogy ő legyen a Való Világ sztárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.