Bódi Sylvi barátnőjét nem engedték fel a repülőgépre

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
útlevél Bódi Sylvi repülőgép London Miami Nicaragua
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. 

"Hiába vetette fel, hogy majd ö megragasztja pillanatragasztóval... Nos, nem volt mit tenni, ahelyett, hogy velem találkozott volna a kapunál és felszállt volna a Miami felé tartó gépre, vett egy repjegyet és Németország felé vette az irányt. 3 munkanap és kész lesz az új útlevél és már jöhet is utánam. Szóval én most egyedül repülök Nicaragua felé... Egy olyan országba, ahol eddig sosem jártam." - írta Sylvi a közösségi oldalán, majd folytatta:

"Nos, azt mondják semmi sem történik véletlenül... Mindenesetre az vicces és elgondolkodtató, hogy milyen nagy hatalma van egy kis darabmüanyagnak... A lapra gondolok, ami kiesett Janni útleveléböl. Egy ilyen kis akármi képes megakadályozni egy lányt, aki követi az álmait... Bár csak rövid idöre, mert ezt az örült kanári-szigeteki nöszemélyt semmi nem tartja vissza, hogy csatlakozzon hozzám!"

Sylvi és barátnője, Janni Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.