Milliókat kaszált Nagy Feró fia a TV2-n

TV2 milliomos vetélkedő Ötven milliós játszma Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hunor és párja, Dorci a TV2 Ötven milliós játszmájában végig jól válaszoltak a kérdésekre és a szerencsével kombinált tudás az utolsó kérdésnél sem hagyta el őket.

Aggódott, hogy csalódást okoz a Beatrice rajongóinak Nagy Hunor, de végül ügyesen játszott barátnőjével együtt a vetélkedőben. A fiatalok sokat vacciláltak az utolsó kérdésnél, de végül döntöttek és a megmaradt három millió forintukat feltették, a mindent vagy semmit válaszra.

„Sosem voltam még milliomos" – kiáltotta Dorci, amikor kiderült az utolsó döntésük helyes volt.

Király Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoHoppá! Le akarta vetkőztetni Adele-t a Playboy http://www.life.hu/sztarok/20151104-adele-enekesnot-a-playboy-tobbszor-is-le-akarta-vetkoztetni.htmlA legújabb Rolling Stone magazin címlapján vizes hajjal és fürdőköpenyben pózolt Adele, aki meglepő titkokat árult el.TV + Sztárok--Durva! Petesejteken veszekednek a Kardashian-lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kim-kardashian-szerint-khloe-kardashiannak-le-kellene-fagyasztatni-a-petesejtjeit.htmlKim Kardashian az összes testvére életébe szívesen beleszól. Ezúttal Khloénak tanácsolta, hogy fagyassza le petesejtjeit.TV + Sztárok--Szepesi Niki az amerikai álmot éli: Mennyi van a bankkártyáján?http://www.life.hu/sztarok/20151103-szepesi-niki-amerikaban-utazgat.htmlSzepesi Niki odavan Amerikáért. A visszavonult úszónőnek kimaradt idén nyáron a pihenés, ezért most pótolja. TV + Sztárok--25 év után még mindig varázslatos Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-meg-mindig-varazslatos-geszti-peter-egykori-muzsaja-rabakozi-andrea-modell.htmlNem lenne akkora csoda, hogy Geszti Péter egykori múzsája, Rábaközi Andrea ismét feltűnt a képernyőn. A meglepő inkább az, hogy pont úgy néz ki, mint 25 évvel korábban. TV + SztárokOrigoHajdú Pétert nagyon kiakasztotta a hazai helyzethttp://www.life.hu/sztarok/20151103-hajdu-peter-musorvezeto-nagyon-kiakasztotta-a-dugo.htmlA műsorvezető-producer teljesen kiborult, nemtetszésének pedig a közösségi oldalán adott hangot. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.