Hungary's Got Talent zsűri tehetségkutató vers tánc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vajdaságból érkezett a Hungary's Got Talent zsűrije elé Drobina Norbert, aki rendhagyó módon a verset tánccal ötvözte produkciójában.

Norbert 5 és fél évesen kezdett versenytánccal foglalkozni. Kiskorában színészkedett is, de nem tudta a két elfoglaltságot összeegyeztetni. Ez nagy szívfájdalma. Többek között ez ösztönözte a műfajok rendhagyó ötvözésére. Az RTL Klub színpadára egy Petőfi Sándor verssel érkezik.

Forrás: RTL Klub

„Hogy verset átalakítanak drámai formává és azt ötvözik tánccal, olyanról még nem hallottam. Csináltam egy ideig az egyiket, aztán meg a másikat, de mindig ütötték egymást, így kombináltam a kettőt" – mesélte a 19 éves fiú produkciójáról, amelyet szombat este láthatnak a nézők.

Gesztesi Károly: "Nem hagyhatom cserben a kollégáimat"http://www.life.hu/sztarok/20151111-gesztesi-karoly-szinesz-bar-visszavonult-most-megis-egy-egy-szerepet-bevallal.htmlA színész két hete jelentette be, hogy hosszabb alkotói szabadságra megy, a múlt csütörtökön mégis színpadra állt Debrecenben.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDöbbenetes változás! Előkerült Gáspár Laci esküvői fotója!http://www.life.hu/sztarok/20151110-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-enekesenek-regi-eskuvoi-fotoja-elokerult-dobbenetes-valtozas.htmlSzinte fel sem lehet ismerni a Sztárban sztár énekesét a réges-régi fotón, annyit változott. TV + SztárokOrigoVV Aurelio Liluval szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151110-vv-aurelio-a-valovilag-gyoztese-liluval-az-rtl-klub-musorvezetojevel-szelfizett.htmlA ValóVilág egykori győztese és műsorvezetője, az RTL Klubban futottak össze és dobtak egy közös fotót. TV + Sztárok--Megint kiakadtak a Hungary's Got Talentre: Ezúttal Dopeman üzent!http://www.life.hu/sztarok/20151109-dopeman-rapper-kiakadt-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-musorara.htmlA szókimondó rapper egy megható produkció miatt bírálta a csatorna hozzáállását. TV + Sztárok--Havas Henrik Peter Sramekről: "Hót profi ez a srác"http://www.life.hu/sztarok/20151108-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-enekese-laszlo-m-miksa-boreben-elvarazsolta-a-zsurit.htmlPeter Sramek a Sztárban sztár színpadán, raszta hajjal és szívvel varázsolta el a zsűrit. TV + Sztárok--Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.