Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelmét

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Dobó Kata párkapcsolat Anger Zsolt szerelem tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával.

Dobó Kata elkísérte párját a film díszbemutatójára, ahol arról mesélt, szerelme mindig meg tudja őt lepni egy-egy alakításával – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon sok mindenben láttam már Zsoltot, és zseniális színésznek tartom, mindig meglep, mert soha nem látom ugyanolyannak, minden szerepében hoz valami mást, meglepőt" – mondta a Kata.

Így pózolt egy magazinban Dobó Kata 20 évvel ezelőtt

A színésznő 1996-os képet posztolt magáról, ami annak idején egy divatmagazinban jelent meg. Kata ekkor mindössze 22 éves volt.Olvasd el a Life.hu cikkét!
Több, mint testőr? Adele ellopta Lady Gaga szexi pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-adele-lecsapta-lady-gaga-kezerol-a-testoret.htmlA Hello című dallal visszatérő énekesnő, úgy fest, lecsapta Lady Gaga kezéről a szexi testőrét. TV + Sztárok--Nagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW az RTL székházának közelében. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.TV + Sztárok--Pipipipipi: Hosszúcombú díva lett a pipiskedő Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-hosszucombu-diva-lett-a-pipiskedo-csobot-adelbol-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlAuth Csilla után Selena Gomez bőrébe bújt a várandós Csobot Adél. TV + Sztárok--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--Baukó Éva (Alekosz) Mikulással birkózik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151129-bauko-eva-es-alekosz-az-edes-eletben-mikulasjelmezben-estek-egymasnak.htmlA VV egykori üdvöskéje, aki mostanában dögösebb, mint valaha, újabb intim fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán.TV + SztárokMolnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.