Nagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Beatrice baleset Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW Veresegyházán. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.

Néhány centin múlt, hogy nem történt tragédia, amikor álmai autójával dolgozni indult hajnalban az RTL Klub székházába a Beatrice frontembere. A semmiből nagy se­bességgel egy, a főútra kikanyarodó jármű csapódott bele Feró luxusterepjárójába a csúszós aszfalton Veresegyházán - írja a Bors.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt, csoda, hogy még élek! Meghalhattam volna, ha nem csak a kocsi hátulját kapja el a BMW, így viszont sértetlenül szálltam ki az autóból" - mesélte a lapnak Feró a három héttel ezelőtti balesetéről.

"Isteni szerencse, hogy nem történt tragédia, mert a baleset néhány méterrel egy buszmegálló után történt, ahol három vagy négy, szintén munkába induló ember várakozott. Olyan nagy sebességgel csapódott belém a másik autó, hogy teljesen elsodort. Ha ez a megálló előtt történik... Belegondolni is szörnyű, több ember életébe került volna" - tette hozzá elfojtott hangon a rocker.

Feró a nagy ijedtség után már a kocsit siratta, amit mindössze hat hete használt.

"Olyan régóta vágytam rá, még csak hat hete használtam, amikor összetört. Nem akartam elhinni! Nem elég, hogy az ember összetöri az autóját, de még nagyobb bosszúságot okoz, ha a járgány, ami ripityára törik, vadonatúj."

"A biztosító nagyon rendes volt velem. Megállapította, hogy a kocsi totálkárosra tört, hiszen teljesen gajra ment a felfüggesztés, kár lett volna javítgatni.

Úgyhogy ka­pok egy teljesen új autót, be kell mennem a szalonba, és választhatok. Addig is kaptam egy csereautót.

Most egy kis szervó nélküli Suzukival rovom a köröket. A kormányt is alig bírom eltekerni, jópofa, volt ne­kem ilyenem régen, de várom, hogy újra beleülhessek a terepjáróba - vallotta be Feró.

Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-nyerte-a-sztarban-sztart-o-lett-magyarorszag-legsokoldalubb-enekese-2015-ben.htmlBereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. TV + Sztárok--Gáspár Laci kicsit belehalt Majkába: Nagyszerűen hozta a rappert!http://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-belehalt-majkaba-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlGáspár Laci eddig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a show-ban, de most, Majkaként mindenkit elvarázsolt. Kivéve persze magát Majkát, aki a zsűripult alá bújt. TV + Sztárok--Pipipipipi: Hosszúcombú díva lett a pipiskedő Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-hosszucombu-diva-lett-a-pipiskedo-csobot-adelbol-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlAuth Csilla után Selena Gomez bőrébe bújt a várandós Csobot Adél. TV + Sztárok--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--Baukó Éva (Alekosz) Mikulással birkózik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151129-bauko-eva-es-alekosz-az-edes-eletben-mikulasjelmezben-estek-egymasnak.htmlA VV egykori üdvöskéje, aki mostanában dögösebb, mint valaha, újabb intim fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán.TV + SztárokKínos! Szujó Zoltán a Forma-1 élő adásában káromkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-szujo-zoltan-musorvezeto-a-forma-1-elo-adasaban-karomkodott-weber-gabor-mentette-a-helyzetet.html"Ezt én most átveszem, addig dühöngd ki magad" - így ptóbálta menteni a helyzetet Wéber Gábor szakkommentátor, amikor Szujó Zoltán teljesen kiborult.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.