Kapócs Zsóka: "Elveszítettem a második apámat"

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
halál Kapócs Zsóka gyász tragédia édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a színésznő: elveszítette a "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, akinek temetése miatt hazautazott Milánóból.

Szörnyű veszteség érte Kapócs Zsókát: elveszítette "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, aki elmondása szerint már a kezdetektől fogva támogatta a szépségkirálynőből lett színésznőt abban, hogy megvalósítsa álmát.

Ezzel a képpel búcsúzott Gyarmati Istvántól Kapócs Zsóka a Facebook-oldalán Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka
Gyász! Elhunyt Csapó János színművészhttp://www.life.hu/news/20151126-elhunyt-csapo-janos-deryne-dijas-szinmuvesz.htmlElhunyt Csapó János színművész, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja, Déryné-díjas, érdemes művész, Miskolc díszpolgára. A művész hosszan tartó, súlyos betegség után november 25-én, életének 92. évében hunyt el. News--Kapócs Zsóka: "Eljött az idő, hogy elmondjam, miért hagytam abba egy időre a színházat"http://www.life.hu/otthon/20151003-kapocs-zsoka-lakberendezonek-tanul.htmlKeveset hallatott magáról az elmúlt hónapokban Kapócs Zsóka. A színésznő elárulta, mivel tölti az idejét. Otthon--Gyászol a mangavilág! Elhunyt a japán író, Noszaka Akijukihttp://www.life.hu/news/20151210-elhunyt-noszaka-akijuki-japan-regenyiro-a-szentjanosbogarak-sirja-szerzoje.htmlEgy tokiói kórházban szívelégtelenségben hunyt el a 85 éves Noszaka Akijuki japán író, a Szentjánosbogarak sírja című regény szerzője. A díjnyertes könyvből egy nagysikerű háborúellenes anime is készült. News--Így fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigoGyász! Újabb tragédia történt Szellő István családjábanhttp://www.life.hu/csalad/20151210-szello-istvan-hirados-ikreinek-elhunyt-a-dedpapajuk.htmlÚjabb haláleset történt a híradós családjában: elhunyt Szellő István gyermekeinek dédapja. Család--Kapócs Zsóka is bevállalta! Smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20150519-kapocs-zsoka-modell-szineszno-bevallalta-es-smink-nelkuli-fotot-posztolt-futas-utan.htmlA színésznő futás után mutatta meg pirospozsgás arcát a közösségi oldalán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.