Így fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotó

Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka -
fotó Kapócs Zsóka szelfi smink nélkül
A smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. 

D. Tóth Kriszta, Weisz Fanni, Lilu, Cserpes Laura, Hódi Pamela, és még sokan mások mutatták meg magukat smink nélkül, de egy biztos: Kapócs Zsóka festék nélkül is imádnivalóan bájos!

Kapócs Zsóka, smink nélkül Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka

És nem utolsó sorban Zsóka dekoltázsa is szívmelengető.

Zimány Linda is beszállt az Il Baco aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoHoppá! Tetoválást villantott Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-cuki-tetovalast-villantott-gaspar-evelin-a-bokajara-varratott-egy-szivet.htmlGáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. TrendOrigo365 napig nem borotválkozott - háromperces videó a látványos átalakulásrólhttp://www.life.hu/trend/20150717-365-napig-nem-borotvalkozott-haromperces-video-a-latvanyos-atalakulasrol.htmlJustin Basl gondolt egy furcsát: úgy döntött, hogy 365 napig nem borotválkozik. És ez még csak a kezdet...Trend--Napirém: Courtney Love is beállt a plasztikszörnyek sorábahttp://www.life.hu/trend/20150717-minden-napra-egy-plasztikrem-ezuttal-courtney-love.htmlLassan sorozatot indíthatnánk azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik torzszülöttre botoxoltatták magukat.TrendNorthfotoNagy Nikoletta nem plasztikáztat - nyereményét felajánlotta egy rászorulónakhttp://www.life.hu/trend/20150717-nagy-nikoletta-a-miss-universe-gyoztese-nem-el-plasztikai-mutetekkel-nyeremenyet-felajanlotta-egy.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe győztese úgy döntött, egyik nyereményét - egy plaszikai műtétet, amelynek segítségével bármelyik testrészét átszabathatná - felajánla egy helyreállító műtétre várakozónak. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy szeresd a tested fürdőruhában is, ha nem tökéletes - A plus size modell megmutatja, hogyan kellhttp://www.life.hu/trend/20150705-igy-szeresd-a-tested-ha-nem-tokeletes-a-plus-size-modell-denise-bidot-megmutatja-hogyan-kell.htmlA plus size modell, Denise Bidot hatalmas leckét ad mindenkinek, aki nincs megelégedve a saját testével. Lányok, nincs mit szégyellni: jópár pluszkilóval is lehettek szexik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.