Szabó Zsófi: "Most elérkezett az én időm"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színésznő Szabó Zsófi fizetés műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi RTL Klubos szerződése szerint akkor is megkapta milliós fizetését, ha nem dolgozott, most azonban újra képernyőre kerül. A színésznő most az új lehetőségről beszélt.

Szabó Zsófi állandó műsorral tér vissza, méghozzá a hírek szerint a nemrég elbocsájtott Ada helyére. Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője elmondta, hogy pontosan hol is láthatjuk majd a szőke szépséget - írja a Bors.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz. A főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük. A 8.08 Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek képernyőn, de lesz helyettük más, új műsor" - mondta a lapnak Pécsi Norbert Sándor.

Szabó Zsófi örül a lehetőségeknek, és már alig várja az új munkákat. "2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért. Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres műsor legyen. Most elérkezett az én időm!" - mondta a színésznő.

Eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa - A börtönben marad karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarok/20151223-eldolt-lagzi-lajcsi-sorsa-nem-mehet-haza-karacsonykor-de-gyerekeit-lathatja.htmlBár volt remény arra, hogy a zenész otthon töltse az ünnepeket, de kedden végleg eldőlt, nem engedik haza. Látni viszont láthatja gyerekeit. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Dzsudzsák Balázs! 29 éves lett a magyar válogatott focistahttp://www.life.hu/sztarok/20151223-dzsudzsak-balazs-magyar-valogatott-labdarugo-29-eves-lett.htmlMa ünnepli születésnapját az egyik legsikeresebb magyar futballista. A jeles napról a Life.hu rappere, Roli sem feledkezett meg. TV + Sztárok--Kirúgták Adát - Eltűnik a képernyőről az RTL Klub több műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151223-a-minden-reggel-izes-elet-es-a-reflektor-cimu-musorok-jovore-mar-nem-lesznek-az-rtl-klub-kepernyojen.htmlA 8:08 Minden reggel, az Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén. Ezekkel együtt műsorvezetőik is távoznak. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huNapi műsort kap Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-napi-musort-kap-szabo-zsofi.htmlAz RTL Klub megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel, a Magyarul Balóval című műsor ismétlésével, Szabó Zsófi pedig napi műsort kap a csatornánál. TV + Sztárok--Hoppá! Józan László női ruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151222-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-noi-ruhaban-pozolt-az-orult-nok-ketrece-cimu-darab.htmlA színész megmutatta, hogyan fest Az őrült nők ketrece című darabban, amikor szexi, piros ruhában pózol. Azért Laci izmai még a női öltözékben is magukért beszélnek. TV + Sztárok--Bangó Margit: „Volt olyan karácsony, hogy karácsonyfánk sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20151222-bango-margit-enekesno-a-tv2-edes-elet-szereploje-gyermekkori-szegenyes-karacsonyarol-meselt.htmlAz énekesnő az Édes Élet kamerái előtt, könnyeivel küszködve idézte fel a múltat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.