"Szomorúak vagyunk" - Csalódott A Dal kizárt indulója, a Misztrál

Fotó: Zirig Árpád -
A Dal 2016 Singh Viki Eurovíziós Dalfesztivál Misztrál együttes verseny kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel egyszer már elhangzott a nyilvánosság előtt az együttes dala, nem szállhatnak versenybe az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáért. A zenekar koncertszervezője elmondta: szakmai dolgot sejtenek a háttérben.

Nemrég a Life.hu is beszámolt róla, miszerint A Dal egyik indulóját, a Misztrál zenekart kizárták a szervezők a versenyből, miután nemrég kiderült: 2015 nyarán egyszer már hallhatta a közönség a számukat.

Fotó: Zirig Árpád

Az együttes, aki helyett Singh Viki fog színpadra lépni, koncertszervezője, Török Máté a Borsnak elmondta: csak egyszer hangzott el a számuk a saját fesztiváljukon, azóta pedig teljesen átdolgozták.

"

Nem akarunk vádaskodni, de elképzelni nem tudom, ki lehetett az a jóakaró, aki egy ilyenre felhívta a bizottság figyelmét"

Óvadék ellenében szabadlábra került Bill Cosbyhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-bill-cosby-csaladja-egymillio-dollaros-ovadekot-tett-le-szabadlabon-vedekezhet-a-szinesz.html Szabadlábra került Bill Cosby, aki ellen szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Családja egymillió dolláros óvadékot tett le. TV + Sztárok--Hujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Előszilveszteri bulin tündökölt Sarka Kata és Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20151231-sarka-kata-es-szabo-zsofi-nem-birta-kivarni-az-ejfelt-eloszilveszteren-mulattak-a-baratnok.htmlA dögös barátnők a jelek szerint nem nagyon bírták kivárni a mai napot, ezért inkább elugrottak egy menő szórakozóhelyre, ahol előrehozták az ünneplést. TV + SztárokOrigoEgészség, pénz és boldogság - Ezt kívánják a Life.hu olvasóinak a magyar sztárok!http://www.life.hu/sztarok/20151231-magyar-sztarok-ujevi-koszontoje-koztuk-van-bereczki-zoltan-dundika-majka-sarka-kata-hajdu-peter.htmlA Tankcsapda fáradtságot, Tolvai Reni boldogságot, Nagy Feró sok-sok rock and rollt, Vajna Timi pedig sikert és gazdagságot kíván mindenkinek 2016-ra. TV + Sztárok--Hatalmasat bakizott Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmasat-bakizott-aradszky-laszlo-enekes-anno-rossz-buliban-lepett-fel.htmlKorábbi szilvesztereiről nosztalgiázott az énekes. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEltiltották Galambos Lajcsitól testvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-galambos-lajostol-eltiltottak-occset-istvant.htmlGalambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.