Harsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstának

MTVA Ganxsta Zolee meglepetés Harsányi Levente szavalás vers A Dal születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet.

Ganxsta Döglégy Zoli január 7-én töltötte be az 50. életévét, amit egy hatalmas szülinapi koncerttel ünnepelt meg a rajongóival. A koncerten több magyar híresség is előadott saját stílusában egy-egy közkedvelt Ganxta számot, Harsányi Levente pedig saját szerzeményével lepte meg a szülinapost és a közönséget.

Forrás: Life.hu

„Hozzá vagyok szokva a szerepléshez, de nem számítottam arra, hogy ekkora sikere lesz a Zoleenak írt Dalomnak. A szerzeményemnek az utolsó versszakait már el sem tudtam mondani, mert a közönség óriási tombolásba kezdett! A nagy sikeren felbuzdulva azon gondolkodunk, hogy ki is adjuk ezt a Dalt" – nyilatkozta Harsányi Levente a meglepetése kapcsán.

Harsányi Levente A Dal egyik zsűritagját, Pierrot kérte fel a Dalának a megzenésítésére, így remélhetőleg hamarosan mindenki meghallgathatja a különleges költeményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.