Király Viktor: "Egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés"

Forrás: The Voice -
koncert lemezszerződés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor rengeteget dolgozik külföldi karrierje beindításán, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint a legtöbb ember gondolná.

Király Viktor jó úton halad, de még csak az út elején jár. Egyelőre saját pénzét fekteti amerikai karrierjébe, és a lemezszerződés még várat magára.

Forrás: The Voice

"Most ott tartok, ahol a Voice-nak köszönhetően nagyobb az esélyem arra, hogy elin­dítsak egy karriert a tengerentúlon. Nem akarom ugyan rontani a saját imázsomat, de én most újrakezdtem a dolgokat. Olyan, mint nyolc évvel ezelőtt Magyarországon. Kint egyelőre az a helyzet, hogy ugyan felismernek az utcán, de most még pénzt kell költenem azért, hogy pénzt kereshessek. Még nincs annyi fellépésem Amerikában, hogy hátradőlhessek, egyelőre a saját pénzemet fektetem bele az amerikai karrierembe. Havi több telt házas bulikból ugyan meg lehet élni, de egy kon­certnél még nem nagyon stimmel a matek" – árulta el az énekes a Blikknek.

"Sokan gondolják azt, hogy a Voice-nak köszönhetően most már elértem mindent, amit csak lehetett, de a verseny arra volt jó, hogy lehetőséget kaptam. Azaz ha bekopogok egy produceri vagy menedzseri ajtón, akkor már kinyitják, és esetleg még is hallgatnak. Vannak megbeszélések, amelyek nekem nagyon fontosak, de egyelőre nem lemezkiadókkal, ez ugyanis nem így működik Amerikában. Egyelőre azon az úton vagyok, hogy megtaláljam azokat az embereket, akik az énáltalam elképzelt igényes termékben hisznek, együtt létre tudjuk hozni, és azt ki tudják adni végül egy lemezkiadónak. Felkéréseim is vannak, de egyelőre minden folyamatban van. Szóval egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés" – jelentette ki Viktor, aki arra nagyon büszke, hogy már vannak koncertjei. Február közepétől már több buliról is tárgyalnak Floridában és Philadelphiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.