Gáspár Evelin Győzike klip
Gáspár Győző egy egészen újhullámos produkcióval állt elő, amit már meg is osztott Facebook-oldalán.

"Sziasztok! Ma megpróbáltam oroszul, kinaiul és magyarul énekelni. Mielőtt támadnátok osszátok osszátok!!!" – írta Győzike a közösségi oldalán, amihez Evelin is csak annyit tudott hozzáfűzni: "Hát ez nagyon gagyi!" De beszéljen inkább a műalkotás maga:

Júj! Felismerhetetlenre öregedett Andy Garciahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-andy-garcia-felismerhetetlenre-oregedett.htmlA Keresztapa jóképű színészén is meglátszik az idő: a manapság szakállal mutatkozó sztár szinte felismerhetetlenre öregedett. TV + Sztárok--Obszcén falfeliratot rajzoltak Stohl András házárahttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-hazara-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban-obszcen-feliratot-rajzoltak.htmlA színészt nem lepte meg a nemiszervre utaló felirat, hiszen tudta ki tettes. TV + Sztárok--Így néz ki a ma 62 éves Katey Sagal, azaz Peggy Bundyhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-igy-nez-ki-ma-a-62-eves-katey-sagal.htmlA színésznőt legtöbben az Egy rém rendes család vörös háziasszonyaként ismerik, de nem ez volt az egyetlen produkció, amiben szerepelt. TV + Sztárok--Eljegyezték a Glee sztárját, Dianna Agronthttp://www.life.hu/sztarok/20160119-diana-argon-szinesznot-eljegyezte-a-parja.htmlA gyönyörű színésznő barátja, Winston Marshall az ünnepek alatt kérte meg szerelme kezét. TV + Sztárok--Király Viktor: „Adam Levine barátként tekintett ránk"http://www.life.hu/sztarok/20160119-kiraly-viktor-enekes-elmeselte-a-class-fmben-hogy-adam-levine-baratkent-tekintett-ra.htmlAz énekes elmesélte, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve. TV + SztárokBerki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.