Sarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2 -
Sarka Kata Bálint Antónia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még az ominózus telefonbeszélgetésre, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott? Toncsi állította, nem ő zaklatta Hajdúékat, az igazságügyi szakértő véleménye szerint pedig nagy valószínűséggel az egykori szépségkirálynő hangja hallható a felvételen. De hol tart most a már bíróságot is megjárt történet? 

Bálint Antónia az utóbbi időben nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban - a Life.hu-nak korábban hosszan mesélt a történtekről - , annyit lehet tudni, hogy állítja, nem ő hívta fel Pétert és Katát az ominózus éjszakán. Kata most a hot!-nak mesélt arról, hogy csupán azért lett ebből akkora ügy, mert Toncsi nem hajlandó bocsánatot kérni tőlük, egyébként pedig nem érdekli, ha bárki is felajánlkozik a férjének, ugyanis kapcsolatuk stabil, szeretik egymást, nem féltékeny.

"Nem bántanak ezek a dolgok, mert nagyon erős bizalmon alapuló szerelem-kötődés van köztünk Petivel. Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia. Kínos számunkra, ha egy lapon említik vele a nevünk" - mondta Kata a hetilapnak.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.