Dióssy Klári: "Jakupcsek Gabi sok sikert kívánt nekem"

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
Dióssy Klári Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Jakupcsek Gabriellától Dióssy Klári vette át a Ridikül műsorvezetését. A tévés kapott hideget-meleget az első adás után.

"Kell a muníció, a dicséret, mert lelkileg nehezen élem meg ezt a helyzetet. Ez nyilván érthető. Két hete kaptam a felkérést, hogy én leszek a Ridikül új műsorvezetője. Azon vagyok, hogy jó legyek, jó műsorom legyen és megnyerjem a nézőket" - mondja Klári a Borsnak.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Akkor kezdtem a pályát, amikor még volt az M1-en a Napközi, amit Gabi és Szily Nóra vezetett. Felnézek rá, jó viszonyt ápolunk. És igen, beszéltem is vele. Volt egy szeretetteljes mozdulat egymás felé, sok sikert kívánt nekem, és ez rengeteget számított az első műsor felvétele előtt" - tette hozzá, és azt is, hogy tudja, nehéz feladat személyhez kötődő műsort átvenni.

"Ezért úgy gondoltam, hogy nem átveszem, inkább magamra formálom. Teljesen más a személyiségünk, csak magamat tudom adni, de a műsor tartalma ugyanaz. Szeretném, ha a nézők és a vendégek is éreznék azt az empátiát, ami bennem van. Az eddig felvett kilenc adás alatt úgy tapasztaltam, hogy a vendégek szeretettel fogadtak, megnyíltak nekem. Remélem, jól fog menni a továbbiakban is. Hiszek abban, hogy velem is szerethető lesz a műsor. Mosolygós, de kemény lány vagyok, sok mindenen keresztülmentem már az életben. Kialakítottam egy szakmai hátteret, amit most tovább építek. De nem bánom, hiszen szakmailag nem is vágyhatok többre" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.