Stohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"

2016.01.30. 14:05

Véget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. 

"Mókás játszani, mert saját magammal , a hazugságaimmal is szembesülök" - árulta el a hot!-nak a színész, aki nem tagadja, nagyon sok mindent megélt már. Stohl arról is beszélt, nem leli örömét a szexjelenetekben. "Egy színésznek semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásásban. Nem könnyű feladat, sem nekem, sem a partbernő számára" - mesélte. 

 

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katát
Bár a képernyőn a jelenet pikáns, a forgatás inkább vicces volt. "Úgy gondolom, egy szexjelenetben nem kell mindent pőrén megmutatni, az a fontos, hogy a néző értse, miről van szó. Bár Katának nincs mit rejtegetnie, és egyiküknek sem okoz gondot egy ilyen jelenet eljátszása, most nem az volt a fontos, hogy levetkőztessük" – mondta Kovács Dá­niel Richárd rendező.

 

Stohl András vallomása az egyik szexjelenet után
A színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete. Így vélekedik erről.
Stohl AndrásszexjelenetVálótársak