Szinetár Dóra új szerepben: szakmát vált a színésznő?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színésznő Szinetár Dóra műsorvezetés Család-barát (tévéműsor) Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra legutóbbi, Instagramra feltöltött fényképe szerint a Család-Barát című műsor legutóbbi adásában társműsorvezetőként szerepelt.

Eddig még nem látott szerepben örülhettek újra a nézők Szinetár Dórának. A színésznő, aki nemrég ment hozzá szerelméhez, a szintén színész Makranczi Zalánhoz, a napokban társműsorvezetőként vett részt a Család-Barát című műsorban, a jeles alkalomról pedig fényképet is megosztott Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Szinetár Dóra nem először tetszeleg a műsorvezető szerepében: pár éve a nézők szintén láthatták már a köztévé műsorának háziasszonyaként.

Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot

A színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.