Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán

Oscar 2016 Andy Vajna ruha Saul fia díjátadó Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. 

A két filmes szakember a Saul fia jelölése miatt utazik ki a rendezvényre, ugyanis harmincöt évvel a Mephisto győzelme után ismét Oscart nyerhet egy magyar film. Velük tart majd Andy Vajna felesége is, aki magyar tervező ruháját viseli majd - írja az Origo.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Nemes Jeles László alkotása az Amerikai Filmakadémia díja mellett a független filmeket díjazó Independent Spirit Awards esélyese is a legjobb külföldi film kategóriájában, az elismerést február 27-én, egy nappal az Oscar-gála előtt adják át.

Vajon a legjobb idegen nyelvű film kategória többi jelöltje mekkora eséllyel indul Nemes Jeles László művével szemben? Segítünk, hogy kicsit jobban megismerd őket!
Kiderült, miért nem mutatja meg sohasem az arcát Siahttp://www.life.hu/sztarok/20160218-sia-elarulta-hogy-miert-takargatja-az-arcat.htmlAz énekesnő mindig hatalmas paróka mögé bújik. Sem az eseményeken, sem az előadásokon nem pillanthatjuk meg csinos kis pofikáját, most pedig kiderült, miért is döntött a takargatás mellett. TV + Sztárok--Geszti Péter: "Volt, hogy elvitt magával a siker anyagi része"http://www.life.hu/sztarok/20160218-geszti-peter-rapper-reklamszakember-bevallotta-hogy-volt-olyan-az-eleteben-amikor-a-siker-a-fejebe.htmlA sokoldalú sztár arról vallott, milyen hatással volt rá, amikor a 90-es években a siker a fejébe szállt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi megint egy nagyon különleges helyen járthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-vajna-timi-andy-vajna-felesege-mesebe-illo-fenevaddal-szelfizett.htmlAndy Vajna csinos felesége egy mohákkal benőtt, kővé változott párduccal pózolt. TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--BulvarRap: "Bochkor Gábor, mocskol bárhol"http://www.life.hu/sztarok/20160217-bochkor-gabor-felhaborodas-nyilatkozat-ime-a-het-legfelkapottabb-sztarhirei-video.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + SztárokOrigoRékasi Károly a kórházi ágyról üzent: „Hétfőtől ismét munkába állhatok"http://www.life.hu/sztarok/20160217-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-a-korhazi-agyrol-uzent-es-hamarosan-ujra-munkaba.htmlA Barátok közt sztárja közösségi oldalán üzente meg, hogy műtétje után jobban van, és hamarosan ismét a színpadon állhat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.