Törőcsik Mari: “Egy tüdőgyulladás nekem a véget jelentheti”

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színpad betegség tüdőgyulladás Törőcsik Mari kórház Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten kórházban járt a színésznő, hogy szervezete megerősödjön, de ezzel együtt nagyon kell vigyáznia. Azonban szerinte, amíg képes színpadra állni, addig nincs nagy baj.

Még egy megfázás is komoly gondot jelenthet orvosai szerint, ezért Törőcsik Mari még az utcára sem mehet ki, csak ha nagyon muszáj. Csak akkor mozdul ki, ha a Nemzeti Színházba megy, de oda is kizárólag taxival - írja a Bors.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő elmondta a lapnak, hogy nagyon kell vigyázni magára, de mindentől függetlenül ott lesz a színpadon.

“Burokban tartanak, ha valaki beteg, azzal például nem találkozom inkább. Egy tüdőgyulladás nekem a véget jelentheti, ezt komolyan kell venni, ezzel együtt persze nem kérdés, hogy színpadon leszek a Galilei élete című darab bemutatóján” - mondta Törőcsik Mari. Hozzátette, hogy a rendező, Zsótér Sándor kíméli őt, hogy el ne fáradjon, és mivel csak a darab végén lép a színpadra, nincs olyan sok dolga, de így is bizonytalan.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

“Hatvan éve félek, hogy belebukom egy szerepbe. Minden egyes előadásom előtt azon gondolkodom, hogy tudok-e én valamit egyáltalán? Most is ezt érzem... Mondtam is a Zsótérnak: ide figyeljen ember, ha én ebbe belebukom, akkor a bukásomat magának ajándékozom! Mert maga vett rá arra, hogy elvállaljam ezt a szerepet “ - árulta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.