Medveczky Ilona Dubajban szerelmeskedett a napfénnyel

Forrás: Marton Szilvia -
Medveczky Ilona bikini fürdőruha Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona a legutóbbi Facebook-posztjában mutatta meg irigylésre méltó alakját, amint egy napágyon sütkérezett Dubajban. 

A 74 éves művésznő imádja Dubajt, és azt is kifejtette nekünk, hogy miért. Bár a Facebook-oldalára kirakott fotója alapján ez nem is kérdés, hiszen egy medence partján élvezi a napsütést.

Ahogy ő is írta a kép mellé:

"Míg a többi barátom az óriáscsúszda-parkban élvezkedett, addig én a napfénnyel szerelmeskedtem!"

Medveczky Ilona Dubajban mulatozott Forrás: Facebook / Medveczky Ilona

Rubint Réka egy falatnyi bikiniben, és egy álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--Olivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Rebel Wilson: "Valaki drogot rakott az italomba!"http://www.life.hu/sztarok/20160311-rebel-wilson-azt-allitja-hogy-valaki-drogot-csempeszett-az-italaba.htmlRebel Wilson elég kemény napra ébredt, egy átmulatott éjszaka után. Úgy érezte, hogy átment rajta egy kamion. Állítása szerint azért, mert valaki drogot csempészett az italába. TV + Sztárok--Miért sírta el magát Naomi Campbell?http://www.life.hu/sztarok/20160310-naomi-campbell-elsirta-magat-anohni-afganisztanrol-szolo-videoklipjeben.htmlNaomi Campbell könnyekben tört ki. Mielőtt megijednétek, nyugalom, csupán egy szívszorító klip kedvéért sírta el magát a szupermodell. TV + Sztárok--A Forma 1-es világbajnok egy Playboy-modellel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-playboy-modell-a-forma-1-es-vilagbajnok-uj-kedvese.htmlA Forma 1-es világbajnok, Jenson Button a válása után nem maradt túl sokáig facér. Ráadásul új barátnője nem más, mint egy Playboy-modell. TV + SztárokAFPAdele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.