Hűha! Jakabos Zsuzsitól megolvadt a monitorunk

úszónő Jakabos Zsuzsanna sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű úszónő elképesztően dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit.

A tökéletes alakú Jakabos Zsuzsanna nemrég egy másik arcát is megmutatta az Instagram-oldalán: mégpedig, amikor elfáradt. Ám az olimpikon még így is úgy néz ki, hogy attól még mi is zavarba jövünk.

Jakabos Zsuzsi Forrás: Instagram / Jakabos Zsuzsa

Ezért nem iszik alkoholt Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-aleska-ezert-nem-iszik-alkoholt.htmlMeglepő kijelentést tett az egykori pornószínésznő, Aleska. A sztár ugyanis egyáltalán nem iszik alkoholt, és azt is elmondta, hogy miért. TV + Sztárok--Barátai is féltik Som Lajost az önpusztító életmódja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-som-lajost-feltik-a-baratai-az-onpuszito-eletmodja-miatt.htmlBarátai nagyon aggódnak Som Lajosért, szerintük ugyanis a Piramis egykori tagja túlságosan önpusztító életet él. TV + Sztárok--Húszezreseken hajtja álomra fejét Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tengernyi-huszezresen-alszik-gyozike.htmlAz immár kigyúrt testű Gáspár Győző a közösségi oldalán rukkolt elő egy fotóval, amin láthatóan megvalósult minden milliomos álma: húszezreseken alszik. TV + Sztárok--Tom Cruise és Nicole Kidman lánya szegényen is boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tom-cruise-es-nicole-kidman-lanya-szegenyen-el.htmlElég sok rejtély övezi, hogy milyen kapcsolata van az egykori sztárpárnak, - Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek,- az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella nemrég kitálalt, és azt is elmondta, hogy boldoggabb így, hogy sikerült függetlenítenie magát a szüleitől. TV + Sztárok--Damon nélkül folytatódik a Vámpírnaplókhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-meg-egy-foszereplo-kiszall-a-vampirnaplokbol.htmlMár az is sokkolta a Vámpírnaplók rajongóit, Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de most úgy tűnik, hogy Damon Salvatore is követi. TV + Sztárok--Rubint Réka egy falatnyi bikiniben álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.