Kamilla hercegné a Trónok harca miatt zaklatta az egyik szereplőt

Forrás: AFP/Str -
halál sorozat Kamilla hercegné Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért a sorozatért még a sztárok is odavannak. Nem egy híresség fejezte már ki imádatát a Trónok harca iránt kezdve Jennifer Lawrence-től egészen Barack Obamáig és Erzsébet királynőig. Most a királyi család egy másik tagjáról derült ki, hogy szintén rajongó.

A Trónok harca kétségtelenül rabul ejtette az embereket, és amíg nekünk, földi halandóknak izgulnunk kell a következő részig, addig a a sztárok és ismert emberek megtehetik, hogy személyesen a szereplőktől kérdezősködjenek a sorozatról.

Forrás: AFP/Str

A sorozat ötödik évadának befejező része nagyot robbant, nem csoda, ha mindenki azon izgul, vajon tényleg meghalt-e a Kit Harington által megformált karakter, azaz Havas Jon. A színész most elismerte, hogy még Kamilla hercegné is faggatta őt. Egy wimbledoni eseményen találkozott össze Kit a hercegnével, aki egyből megragadta az alkalmat, hogy bennfentes információkat csikarjon ki a szereplőből.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az asztalon áthajolva kérdezgette a színészt a karaktere sorsáról. “Te tényleg meghaltál?” - faggatta Kamilla a szereplőt. Ha a hercegnő nem kapott választ a kérdésére, akkor már nem kell sokat várnia, hogy kiderüljön. Hamarosan jön az új évad, így véget érhet a hónapok óta tartó izgulás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.