állatok támadás Farm Attila Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes farmer, túlzásba viszi a tevékenykedést, ennek pedig nem minden jószág örül.

Attila eddig is élen járt a Farm körüli munkák elvégzésében, most azonban túl messzire ment. Elsőként ébred és ellátja az összes állatot: kiengedi tyúkokat, a kecskéket és Barnit, a szamarat, mindeközben kedvesen becézgeti őket. „Felkelek, ellátom az állatokat, mert a többiek alszanak, nem látom bennük a kötelesség-érzetet"- magyarázza Attila, ám ezúttal, van aki nem díjazza a lelkesedését. Az egyik állat szemmel láthatóan nem olyan hálás a kora reggeli gondoskodásért és egyenesen Attilára támad. De hogy melyik állat van harcias kedvében kora reggel és hogy mit szólnak a játékostársak ahhoz, hogy Attila helyettük dolgozik, az kiderül a szerda esti adásból.

Forrás: RTL Klub
Éterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoPazar ajándékkal lepte meg kedvese Szabó Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20160413-szabo-zsofi-szinesznot-az-rtl-klub-musorvezetojet-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kedvese.htmlA manapság trendi rózsacsokor a színésznő ölében landolt, aki boldogságát közösségi oldalán osztotta meg rajongóival. TV + Sztárok--Hoppá! Dokumentumfilm készül Rihannárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-film-keszul-rihanna-eleterol.htmlRihanna nem csupán fantasztikus énekesnő, stílusikon, emellett most a filmezésbe is belevág, mivel film készül az eddigi pályafutásáról. TV + Sztárok--Németh Kristóf papnak állt?http://www.life.hu/sztarok/20160412-nemeth-kristof-szinesz-papnak-allt-es-papi-jelmezben-szelfizett.htmlA színész valószínűleg egy darab kedvéért öltötte magára a papi reverendát. TV + Sztárok--Kinevezték a Tények új főszerkesztőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160413-kohegyi-anna-lett-a-tv2-tenyek-uj-foszerkesztoje.htmlÁprilis 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. A szakember közel tíz éve dolgozik a TV2-nél, ezalatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt. TV + Sztárok--Radics Gigi álomnyaralásáról üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20160413-radics-gigi-enekesno-alomnyaralasarol-uzent-ahol-csodas-foto-keszult-rola.htmlA gyönyörű énekesnő végre kivett egy kis szabadságot és csodás helyen pihent, ahol egzotikus virágokkal megspékelt fotó készült róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.