Ezt nézd! Új frizurát vágatott magának Marsi Anikó

frizura haj Híradó Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiszünk a szemünknek! A Tények műsorvezetője megszabadult régi frizurájától és egy röbidebbre váltott. Szerintetek jól áll neki?

Marsi Anikó szerda este már új, jóval rövidebb frizurában vezette a TV2 Tények című adását.Ovális arcának köszönhetően a szerencsések közé tartozik, és persze ez is jól áll neki, ráadásul a rövidebb fazon a régi szép időket idézi, hisz annak idején a másik csatornán is többször állt a kamerák elé ilyen frizurával.

Forrás: TV2

Anikó korábban a Red Carpetnek mesélt arról, amikor az egyetemen először nézte vissza magát egy felvételen, teljesen kiakadt, szerinte borzalmasan nézett ki, és a hangja is nagyon magas volt. Természetesen már magabiztosabban áll a kamera elé, és az alábbi videóból az is kiderül, hogy hogyan készültek Gönczi Gáborral a Tények első adására!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.