Adele érzelgős dalán röhög most az egész internet - Ezzel vertek át egy csalót

Forrás: Dreamstime -
internet énekesnő Adele csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat behúztak már a csőbe úgy, hogy a Facebookon bombázták őket a különböző ígéretekkel, legtöbbször egy szexi kép mögé bújva. A csalók még most sem adták fel, ennek oka pedig, hogy a naivabbak igenis hajlandóak pénzt küldeni nekik szánalomból, vagy épp egy találkozó reményében. Egy Reddit-felhasználó azonban óriási élvezettel alázta szét az egyik szélhámost, ehhez pedig Adele is asszisztált.

A csalónak fogalma sem volt arról, hogy nem a legjobb embert próbálja lehúzni a Facebookon. Azt hitte elég egy dögös profil, egy pár kedves szó és csakúgy özönlik majd a naiv ismeretlenek pénze a bankszámlájára.

Forrás: Dreamstime

Ám a sebastiankirk néven futó Reddit-felhasználó, időt, energiát nem sajnálva elegáns módon rendezte le a szélhámost, és ahelyett, hogy elküldte volna a fenébe, úgy döntött, hogy minden üzenetére egy

Adele-dalszöveg soraival fog reagálni.

Szegény csalónknak már elhúzták Adele teljes nótáját, amikor végre leesett neki, hogy egy átverés áldozata lett.

/1607/Adele20167514157

Több tízezer nő kereste fel exét újra az énekesnő Adele miatt

Egy társkereső oldal által készített statisztika szerint az aranytorkú brit énekesnő legújabb dala, a Hello inspirálta arra a hölgyeket, hogy újra kapcsolatba lépjenek egykori szerelmükkel. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.