Sztárok, akik csúnyán megjárták – Debreczeni Zita és Tóth Vera is kiakadt

Varga Izabella Dobó Kata Facebook visszaélés közösségi oldal fogyasztószer Tóth Vera Debreczeni Zita Instagram Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zitát nemrég hatalmas veszteség érte: százezres követőtáborral büszkélkedő közösségi oldalát feltörték, de nem ő az egyetlen, akinek nevével visszaéltek.

Amikor egy híresség Instagram- vagy Facebook-oldalát illetéktelenek kezdik használni, az azért kellemetlen, mert ezek az oldalak több tízezres vagy éppen százezres közösség esetén komoly reklámfelületnek számítanak. A felháborodott sztárok azonban nem sokat tudnak tenni, hiszen nehéz megtalálni a tetteseket, így a legegyszerűbb egy új oldalt készíteni és várni, hogy újra felduzzadjon a követők létszáma.

Debreczeni Zitára rájár a rúd, először csoda szép robogóját lopta el tőle egy enyveskezű tolvaj, majd Instagram-oldalát törték fel. A modellnek azonnal intézkednie kellett, hiszen valaki a nevében posztolt és törölgette a fotóit, még kommenteket is írt.

Zita Olaszországban Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

Zitának nem jött túl jól, hogy egy teljesen új oldalon elölről kellett kezdenie a követők gyűjtését,

de nem volt ideje várni. Végül új képmegosztó oldalán ismét belendült, lelkesen töltögeti a fotókat, és mindenkit arra biztat, hogy újra kövesse őt. Az eredmény pedig jelenleg 15 ezer követő.

Tóth Vera először azon akadt ki, hogy egy kamu fogyasztószerreklámban használták a nevét, és arra kérte a rajongókat, hogy legyenek türelmesek, ha eljön az ideje, elmeséli, hogy sikerült lefogynia.

Vera remek formában van, és ezt posztolja is Forrás: Facebook/Tóth Vera

Alig csitult el ez az ügy, szinte azonnal jött az újabb csapás az énekesnő életében, hiszen feltörték Facebook-oldalát.

Az illető letörölte a reggeli közleményemet, és egy ideig még engem is kizárt a Facebookomról”

Pár évvel ezelőtt Hien is megjárta, amikor édesanyja Facebook-oldalát feltörték, és pénzt próbáltak kicsalni tőle. A csalók az énekesnő édesanyjának

nevében kértek pénzt rokonoktól, és volt, aki utalt is bizonyos összeget.

Ráadásul Hien dalát is szétküldték egy linken, és aki rákattintott, azoknak is feltörték az oldalát. Az énekesnő hiába fordult a hatóságokhoz, annyit tudtak neki tanácsolni, hogy forduljon a site üzemeltetőihez.

Hien is pórul járt Forrás: Facebook/Hien

Dobó Katának az oldalát ugyan nem törték fel, de a színésznő nagyon kiakadt, amikor a tudta nélkül a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát. „Napról napra egyre több és több üzenetet kapok ezzel a fogyókúrás kapszulával kapcsolatban. Fogalmam sincs, hogy mi ez, de el tudom képzelni, hogy mennyire lehet hivatalosan bevizsgált vagy bármennyire is hatékony, ha egy ilyen aljas hazugsággal hirdetik. Fogalmam sincs, ki ezek, és azt sem pontosan tudom, hogy mit állítanak a termékükről. Egyet tudok biztosan. Semmi közöm hozzájuk!” – írta Facebook-oldalán Kata.

Kata szerencsésebb volt, az ő oldalát nem törték fel, így gyorsan meg tudta védeni magát nyilvánosan az álreklámmal kapcsolatban Forrás: Instagram/Dobó Kata

Varga Izabella sokat tesz azért, hogy remek formába lendüljön, a rendszeres edzések meg is hozták a várva várt eredményt, és a Barátok közt sztárja remek formában van.

A színésznő sosem venne igénybe a fogyáshoz csodaszereket, ezért nagyon kiakadt,

amikor a nevével hirdették a fogyitablettákat. „A forgalmazó visszaélt a nevemmel, az arcommal. Sosem szedtem és nem is szednék ilyen »csodaszernek« kikiáltott bogyót! Hazugság a hirdetésük, miszerint annak köszönhetően fogytam tizenhat kilót. Megtettem a jogi lépéseket az ügyben” – mondta akkor a színésznő.

A csodás formában lévő Varga Iza jogi lépéseket tett a nevével való visszaélés ügyében Forrás: Facebook/Varga Iza

Súlyos bűncselekmény áldozata lett több sztár

Debreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek – tudd meg a részleteket a Life.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.