Állítják: Iszak Eszti felvette a kapcsolatot a "nemfocista" Szalai Ádámmal

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Iszak Eszter Dobrády Ákos szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minti ismeretes, a napokban a Bors újságírója tévedésből egy másik Szalai Ádám privát e-mail címére küldött egy levelet, „Szia Ádám!" megszólítással, melyben a kapcsolatáról érdeklődött Iszak Eszterrel.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Bochkorék ma reggel kifaggatták már a "nemfocista" Szalai Ádámot, aki azóta számtalan interjút adott. "Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a válaszaim megjelennek úgy, hogy ezt a focista Szalai Ádám nyilatkozta, azt hittem, van valamilyen belső szűrő a lapnál, amin ez nem megy keresztül" - mondta a hvg.hu-nak Ádám, majd arra is kitért, hogy: "Időközben kaptam tőlük e-mailt, amiben ki is jelentették, hogy nem fognak beperelni, sőt állást is kínáltak."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A lap ráadásul úgy tudja, hogy Iszak Eszter azóta felvette Ádámmal a kapcsolatot, és abszolút pozitívan reagált, találkozót azonban nem beszéltek meg. Pedig Ádám nyitott lett volna rá, hiszen ezt írta korábban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.