De jó, hétfőn is indul reality az RTL Klubon: Ezt Sebestyén Balázs nyerte

Forrás: Class FM -
Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A műsor nem magyar találmány, az izraeli eredeti után több külföldi verziója is készült már – nézzen bele, hogy mire számíthat!

"Könyékig túrtak a tehéntrágyában szerelmük kedvenc tárgyaiért Izraelben, Brazíliában eközben egy másik hírességnek szerelme kedvenc mondatait kellett kitalálnia, miközben kidobták ejtőernyővel egy gépből. Dél-Afrikában kígyókkal és tűzzel is meg kellett küzdeniük a celebeknek, csakhogy kiszabadíthassák szerelmüket" – indult a Fókusz egyik korábbi riportja a Power Couple című műsorról.

Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt Forrás: RTL Klub

A formátum megérkezett Magyarországra is, augusztus 29-én indul az RTL Klubon Nyerő páros címmel, az alábbi sztárpárokkal: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapest-ben megismert Király Péter és Kovács Dóra.

A műsort Sebestyén Balázs vezeti,

a játékosoknak pedig a fent említett akadályokhoz hasonlókat kell leküzdeniük, lesznek külön férfi és női kihívások, illetve közös feladatok is. A nemhez között kihívások során a pár éppen versenyző tagjára a másik fél tesz fel egy bizonyos összeget, amelyet a végeredmény függvényében vesztenek el vagy dupláznak meg, miközben minden kör végén kiesik egy pár.

Valkó Eszter és párja, Radócz Péter Forrás: RTL Klub

Az már az eredeti, izraeli változat nemzetközi piacra készített előzeteséből is kiderül, hogy lesz veszekedés bőven, itt például az egyik nő azt kiabálja, hogy a párja bizonyára megőrült, hogy 15 ezer sékelt tett rá egy olyan kihívásban, ahol vélhetően kígyók közül kell kihalászni valami tárgyat:

A rettegés foká-ban vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben láttunk már hasonló feladatokat, de nem csak a tűréshatárt feszegető kihívások lesznek, akadhatnak olyanok is, amelyekkel a Gyertek át szombat este! tette próbára a versenyzőit. A fenti előzetesben ilyen az, amikor kockákból kell kirakni egy arcot – csak itt közben a játékosoknak olyan kérdésekre is válaszolniuk kell, mint hogy mit utálnak a párjukban, vagy hogy mikor szexeltek vele utoljára.

Mutatjuk az első epizódot egészében az eredeti verzióból, angol felirattal:

A formátumot Portugáliában, Brazíliában, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Indiában, Kínában és Dél-Afrikában is megvették – az utóbbi változatról itt az előzetes, úgy tűnik, az ejtőernyős ugrás állandó elem, meglehet, hogy Szabó Zsófiék is bújnak majd overallba:

Az indiai döntőről is találtunk videót, európai vagy amerikai szemmel borzasztóan lassú interjúkat láthatunk, az első pár nagyjából kilenc percig nyilatkozik, és még utána is mutatják kicsit a cipőjüket a biztonság kedvéért:

A portugálul tudók temperamentumos brazil hölgyek perlekedését hallgathatják meg alább, úgy egy óra elteltével itt is előkerült egy újabb rovaros/hüllős kihívás:

Hogy Valkó Eszter, Gergely Róbert vagy éppen Pumped Gabo hogyan teljesíti a fentiekhez hasonló feladatokat, az hamarosan kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.