Szilágyi Áronék kitűzték az esküvő napját: ekkor kel egybe a pár

esküvő olimpiai bajnok párkapcsolat videó Szilágyi Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vívó tavaly kérte meg párja kezét egy romantikus vacsora keretében. A sportoló elmondta, menyasszonyával jövő augusztusra tervezik az esküvőjüket.

Szilágyi Áronnak sikerült az, ami csak kevés vívónak, megvédte az olimpiai címét, így már kétszeres bajnokként tért vissza hazánkba a rajongókhoz, na meg persze a szeretteihez. A magyar sportoló szerint a következő egy évben a felkészülés mellett bőven lesz dolga, hiszen kedvesével már javában tervezik a nagy napot. A videóból az is kiderül, hogy Áron indul-e négy év múlva a tokiói olimpián.

Sebestyén Balázs nemzetközi műsorral tér vissza a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160829-sebestyen-balazs-tesz-majd-rendet-a-parok-kozott-uj-musor-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. TV + Sztárok--Drake a Rihannával való kapcsolatáról mesélt - nem is keveset!http://www.life.hu/sztarok/20160829-drake-a-rihannaval-valo-kapcsolatarol-meselt-az-mtv-vma-dijatadon.htmlAz MTV VMA díjátadón igencsak megeredt Drake nyelve Rihanna kapcsán. TV + Sztárok--Így buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!http://www.life.hu/sztarok/20160828-stohl-andras-lanyai-stohl-luca-es-stohl-rebeka-is-a-szigeten-buliztak.htmlA Rihanna koncert napján egymás után érkeztek a hazai hírességek a Sziget VIP helyszínére, köztük például Stohl András két idősebb lánya is, Luca és Rebeka is, akik a show előtt elárulták, mi is számukra a boldogság.TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoVV Soma: "Tudtam volna főiskolára menni, meg egyetemre, de inkább a VV-t választottam"http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-soma-a-valovilag-8-mehetett-volna-foiskolara-de-o-inkabb-a-vv-t-valasztotta.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoVastag Csabát megríkatta a csíkszeredai angyallány dalahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vastag-csabat-megrikatta-a-star-academy-ben-a-csikszeredai-angyallany-dala.html"Nagyon tetszett, nagyon, ez tetszett a legjobban ma este" - kezdte Csaba, de alig találta a szavakat. TV + Sztárok--Star Academy: Ördög Nóra tesz rá, hogy Majka alacsonyabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-tv2-ordog-nora-tesz-ra-hogy-majka-alacsonyabb-nala.htmlMa este indul a TV2 új valóságshow-val egybekötött tehetségkutató műsora, a Star Academy.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.