Titokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamás

Forrás: MTV -
esküvő színésznő házasság Böröndi Tamás színház színész Götz Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Götz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.

A Borsnak azt mesélték, nagyon boldogok és hálásak a sorsnak, hogy átlépve az ötödik ikszet egymásra találtak. Az esküvő is pont úgy sikerült, ahogy megálmodták.

"Szerettük volna az esküvőt titokban tartani, de utólag mégis kiderült. Csak a szűk család és a tanúk voltak jelen. Ők is olyanok voltak, akik valóban tanúi voltak a szerelmünknek, drukkoltak nekünk, az elsô perctôl fogva hittek bennünk, és mellettünk álltak a nehéz idôszakokban is. Nem akartunk senkit megbántani, de ha elkezdjük a meghívásokat, valaki biztos kimaradt volna, viszont nem feledkeztünk el a barátainkról sem. Meghívtuk őket magunkhoz egy kerti partira. Egyikünknek sem ez az első házassága, de az utolsó, az biztos. Egyetlen ürömünk van csak az örömben, hogy ilyen későn találkoztunk" - mondta Anna.

Götz Anna Forrás: MTV

Tamást teljesen lenyűgözte Anna szépsége, aki egy elegáns, kék ruhában mondta ki az boldogító igent. A vőlegény teljesen zavarban volt, elmondása szerint összevissza bakizott. Nem mondta, hanem kérdezte: igen? Rá is szóltak, hogy ezt határozottan illik kimondani.

Anna és Tamás öt éve szerettek egymásba, és négy éve élnek együtt. A férfi többször is megkérte szerelme kezét, Anna azonban csak az összeköltözés után vette komolyan az ajánlatot. Mindketten voltak már házasok korábban.

Itt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-vv8-elso-pucerkodasa-ket-oraval-a-bekoltozes-utan-vv-vivi-reszegen-furdzozott-meztelenkedes.htmlBene Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor elkezdte a Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-bent-vannak-a-star-academy-masodik-bekoltozoi-is-az-akademian.htmlSzakítás? Szalai Ádám? Ugyan! Iszak Eszti popsifotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-iszak-eszter-enekesno-kiposztolta-a-popsijat-az-instagramra.htmlDe jó, hétfőn is indul reality az RTL Klubon: Ezt Sebestyén Balázs nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sebestyen-balazs-ujabb-nemzetkozi-musort-kapott-a-nyero-parost-az-rtl-klubon.htmlÍgy buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!http://www.life.hu/sztarok/20160828-stohl-andras-lanyai-stohl-luca-es-stohl-rebeka-is-a-szigeten-buliztak.htmlHoppá! Sarka Katának Hevesi Tamás sem tud ellenállnihttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sarka-kata-kezebe-vette-az-iranyitast-nezd-mit-muvelt-hevesi-tamassal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.