Hajdú Péter szelfikirály lett?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
fotó Facebook szelfi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nehéz időszakon mehet keresztül, hiszen házassága megromlott, valamint munka terén sem felhőtlen a helyzet. Viszont úgy tűnik, a műsorvezető az edzőteremben vezeti le a feszültséget, így a felesleges kilókat izmos testre cserélte, ezt pedig szívesen mutogatja a rajongóinak is.

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy válságban a házasságuk, ráadásul ezt még tetőzi, hogy Péter szakmai sikerei is alább hagytak, a hírek szerint ugyanis a TV2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy Hajdú egyre többször látogatja az edzőtermet, az eredmény pedig már most is észrevehető, ezt pedig Berki Krisztián sem hagyta szó nélkül.

Forrás: TV2

Akad azonban még egy dolog, ami Hajdúval kapcsolatban nagyon megváltozott mostanában, és ami valószínűleg összefüggésben lehet a csodás átalakulásával is: a rengeteg poszt, melyek többsége szelfikből áll. Bizonyítékul egy csokorba szedtük a műsorvezető legutóbbi képeit.

Összeállításunkat kezdjük a szeptemberi képekkel, nézzétek csak!

Most pedig következzenek az augusztusi szelfik, bár hely hiányában inkább csak párat mutatunk...

Ha még több képre vagy kíváncsi, kövesd Hajdú Péter Facebook-oldalát!

Sarka Kata békülne, bár nyugodtabb, ha külön van

Hetek óta a Hajdú-Sarka házaspár áll a figyelem középpontjában. Békülnek, vagy válnak? Amikor már azt hihettük volna, hogy csütörtökön végre kiderül az igazság, ellentmondásos hírek születtek: míg az egyik magazin szerint ismét együtt vannak, addig a másikban Kata azt hangoztatja, hogy erősnek érzi magát egy önálló élethez... A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.