Ennyit keres Ördög Nóra: Majka elárulta a hatalmas összeget

Star Academy Sztárban sztár Majka Ördög Nóra fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár ismét remek produkciókkal kápráztatta el a nézőket, de a zsűri is kitett magáért. A szabadszájú Majka ezúttal talán kicsit többet is mondott a kelleténél: kifecsegte Ördög Nóri fizetését!

A sztárok most vasárnap is hihetetlen átváltozásokkal szórakoztatták a nézőket, amikhez a zsűrinek is volt egy-két szava. A műsor alatt az egyik legnagyobb meglepetést okozó Veréb Tamás Adele bőrébe bújva énekelt, ezúttal is remek teljesítményt nyújtva. Ez a zsűri számára is kétségtelen volt, így ezúttal arról beszélgettek, vajon miért ért el olyan hatalmas nézőszámot a dalhoz tartozó videóklip.

Ördög Nóra és Majka Forrás: Tv2

"Engem is meglep, hogy mennyire megy ez a nóta egyébként. Aztán gondolkoztam azon, hogy mitől van ennek 1,7 milliárd kattintottsága körülbelül a neten. Gyakorlatilag az több, mint amibe a Star Academy került" – mondta Hajós András, akinek a szavaira Majka egyből reagált. "Csak a pontosítás végett, többe került a Star Academy, mert az Ördög Nóri kapott 1,6-ot" – kontrázott a rapper, akinek a beszólása nem igazán hozta meg a várt sikert.

Ezzel a verssel köszöntötte Szabó Zsófi újdonsült férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161002-sztyepan-scsipacsov-tevedsz-cimu-versevel-koszontette-szabo-zsofi-ujdonsult-ferjet-az-eskuvojukon.htmlSzabó Zsófi okóber 1-jén mondta ki a boldogító igent kedvesének, Zsoltinak. Az esküvő tényleg különlegesre sikeredett, de nem csak a meghívott celebek miatt! Zsófi olyan meglepetéssel kedveskedett vőlegényének, amit az egész násznép megkönnyezett.TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik már felfedezték Magyarországot: elképesztő történetek! http://www.life.hu/sztarok/20160929-angelina-jolie-es-harrison-ford-magyarorszagon-jart-vilagsztarok-foto-es-video.htmlLassan nem lesz olyan hollywoodi színész, aki ne tette volna tiszteletét nálunk. Az elmúlt években megsokszorozódott a hazánkban forgatott filmek száma, így nem csoda, ha a színészek közül többen is ide költöztek néhány hónapra. A rajongók nagy örömére volt olyan, aki elhagyta a biztonságot rejtő szállodai szobáját, és örömmel vágott neki az országnak. Bár a lista igen hosszú lenne, mi most összeszedtük a "legbátrabb" sztárokat. TV + Sztárok--Nem mennek nászútra Szabó Zsófiékhttp://www.life.hu/sztarok/20161002-nem-mennek-naszutra-szabo-zsofiek-az-eskuvo-utan-visszamegy-dolgozni-a-musorvezeto-rtl-klub.htmlZsófiék valószínűleg még az esküvő fáradalmait piheni ki, de a műsorvezető nem élvezheti sokáig a semmitevést, várja vissza a munka.TV + SztárokOrigoVége, ennyi volt! Ossó Balázs esett ki a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161001-osso-balazs-esett-ki-a-tv2-star-academy-cymu-tehetsegkutato-musorabol.htmlGór Nagy Erika szerzett védettséget a zsűri pontjai és a nézői szavazatok alapján, Ossó Balázs viszont ugyanennek a listának a végére került, így ismét becsúszott a veszályzónába Kelemen Lacika és Bene Barbi mellé. Közülük dőlt el, ki esik ki ma este...TV + SztárokOrigoÓriási baki a TV2 élő adásában: Hanghiba miatt nem hallották a nézők Bene Barbaráthttp://www.life.hu/sztarok/20161001-bene-barbara-a-stra-academy-enekese-hanghiba-miatt-ujra-enekelte-a-dalat.htmlNem volt hangja Bene Barbi produkciójának, így meg kellett ismételni azt. Ördög Nóriék persze megnyugatatták a lányt, hogy újra lehet rá szavazni, és a hanghiba miatt nem érheti hátrány a versenyzőt. TV + Sztárok--Szex után dühöngés és üvöltözés: Tivy vállalhatatlan módon ugatott Zserivel!http://www.life.hu/sztarok/20161001-vv-tivy-es-zseraldin-a-valovilag-8-szex-utan-duhonges-es-uvoltozes-a-villaban.htmlKorábban szexeltek a villában, most viszont elszabadultak az indulatok Tivy és Zseraldin között, miután a lány számonkérte Tivyt. Persze több sem kellett, azonnal balhé lett belőle. Tivy később azzal magyarázta a gyakori veszekedéseiket, hogy túlságosan hasonlítanak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.